Bulvár

Rubint Réka rendet rakott egy szekrényben, Schobert Norbertből pedig előbújt a szerelmes férfi

rtl.hurtl.hu

2023. március 6. 13:24

„Vajon minden Feleség ilyen?” – tette fel a kérdést. 

Huszonkét évvel ezelőtti közös fotót mutatott meg az Instagramon Schobert Norbert, aki egyúttal azt is megüzente a követőinek, hogy szeressék egymást. Mindez onnan indult, hogy Rubint Réka elővett egy kis piros dobozt, a férje pedig úgy meghatódott, hogy feltette a kérdést, vajon minden feleség olyan-e, mint az övé. 

„Amikor szomorú az idő, szeretek emlékezni. Tegnap Réka rendbe rakta a szekrényt, elővette a kis, piros emlékdobozát, és megmutatott 1-2 dolgot. Például amikor 22 éve első közös utunkra vittem Mexikóba. Két repjegy. Malév. Már nincs. Cancun Miramar hotel egyik számlája, ahol megkértem a kezét. Már a hotel sincs. Sok éve elvitte egy hurrikán. Csak Mi maradtunk ketten, a világon egymásnak és három gyönyörű gyerek.”

Eltűnődtem, vajon minden Feleség ilyen? Előtudja venni az első közös randi papírjait? Én mint férfi biztos elkevertem volna, de Réka?! Szíven döfött a kis dosszié újbóli kézben tartása. Nagyon szeretem Őt! Jobban mint akkor. Másképp. Mélyebben, a világon a legjobban. Miért raktam ezt ki? Csak azért, hogy Ti is szeressétek egymást! Norbi"

– írta a fitneszguru a posztjához.

 

Nyitókép: Schobert Norbert edzést tart a Papp László Budapest Sportarénában 2020. október 4-én. – Fotó: Mónus Márton / MTI

#Bulvár#schobert norbert#rubint réka#házasság#emlék#feleség

Címlapról ajánljuk