Bulvár

Ezek a külföldi hírességek tarolnak az OnlyFansen

rtl.hurtl.hu

2023. március 5. 16:03

Kiderült, hogy nemcsak a pornósok, hanem a mainstream hírességek is óriásiakat tudnak kaszálni. Filmsztárok, énekesnők, sztárcsemeték: a magyarok után íme a külföldi OnlyFans-sztárok.

Korábban több cikkben foglalkoztunk azokkal a magyar sztárokkal, akik több mint szépen keresnek az OnlyFans nevű erotikus platformon – itt szedtük össze, hogy ki mindenki van fönt az erotikus tartalommegosztón a magyar celebek közül.

Most a Daily Mail válogatásban emlékezett meg azokról a külföldi hírességekről, akik nemcsak fent vannak, de rekordokat döntögettek az applikáción.

  • Köztük van Bella Thorne színésznő, aki 2020-ban csatlakozott az OnlyFansre, ahol az első 24 órában egymillió dollárt keresett.
  • Ezzel arra inspirálta a rapper Tygát és a modell Blac Chynát, hogy ők is csatlakozzanak a platformhoz, és szintén milliókat seperjenek be.
  • A legutóbbi híres csatlakozó az énekesnő, Iggy Azalea volt.
  • Denise Richards 18 éves lányával közösen csatlakozott az OnlyFanshez.
  • Cardi B 2021-ben csatlakozott, és egy hónap alatt kilencmillió dollárt keresett.

Korábban cikkben foglalkoztunk azzal: állítólag rengeteg pozitív hatása is lehet az internetes szolgáltatásnak. Egy felmérés eredményei szerint az OnlyFans többek között abban is segíthet az embereknek, hogy felfedezzék a szexuális preferenciákat.

Nyitókép: Instagram / OnlyFans

#Bulvár#OnlyFans#felnőtt#sztár#híresség

Címlapról ajánljuk