Bulvár

Molnár Anikó nem beszélt mellé, tényleg feljelentette a képeivel visszaélőket

rtl.hurtl.hu

2023. március 3. 14:41

Elrettentő jelleggel.

Ahogy arról beszámoltunk, Molnár Anikó OnlyFans-re feltöltött képeivel többen is visszaéltek: ellopták a képeket és különböző oldalakon kezdték el árusítani.

Sajnos persze azonnal megjelentek a bűnözők is, napok kellettek, és már fel is bukkantak a fotóim lelopva, féláron mindenféle oldalakon. Igen komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak ezzel, amit természetesen nem hagyok annyiban. Rendőrségi feljelentést teszek. Már beszéltem egy nyomozóval az ügyben, ez bűncselekménynek számít, ami börtönbüntetést von maga után. Remélem ezzel tisztában vannak azok, akik ilyen aljas módon viselkednek

– nyilatkozta akkor, és nem viccelt. Instagram oldalán tette közzé a dokumentumot, ami igazolja, hogy valóban feljelentést tett az elkövetők ellen:

 

Sziasztok!
Mint azt már több hírportálon is olvashattátok, sajnos több oldal is visszaélt a képeimmel.
Többszöri felszólítás ellenére sem tettek eleget a kérésemnek, hogy a képeket távolítsák el ezért meg kellett tennem a szükséges jogi lépéseket!
A tegnapi napon rendőrséghez fordultam és megtettem a feljelentést!
Az ügyet átvette egy nyomozó, és a jelenlegi adatok szerint becsült anyagi kár ami engem ért a jogtalanul eltulajdonított képek miatt, meghaladja az 5.000.000ft-t!
Az ügy elindult, úgyhogy tájékoztatni szeretnék mindenkit, akinek ilyesmi megfordul a fejében, az számoljon a lehetséges következményekkel!

– írta a bejegyzésében

Anikó az induló oldaláról a Fókusznak is mesélt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#képek#feljelentés#rendőrség

Címlapról ajánljuk