Bulvár

„Már beszéltem egy nyomozóval az ügyben” – Molnár Anikó szexi fotóit féláron kínálják az orgazdák

rtl.hurtl.hu

2023. március 1. 11:56

A szépség feljelentést tesz, mert komoly anyagi és erkölcsi kár érte.  

Épphogy megvetette a lábát az OnlyFans nevű előfizetéses felületen, máris gondja akadt Molnár Anikónak, akinek izgalmas képe alá még 75 éves édesanyja is odakommentelt egy jóízűt.

A Bors információi szerint ugyanis pár nappal az indulás után máris elkezdték lelopkodni Molnár Anikó képeit, és azokat különböző oldalakon pénzért árulják. Hiába a figyelmeztető jelzés Anikó oldalának kezdőlapján, arra ügyet sem vetettek. A híresség azonban harcba száll. 

„Sajnos persze azonnal megjelentek a bűnözők is, napok kellettek, és már fel is bukkantak a fotóim lelopva, féláron mindenféle oldalakon” – mondta Molnár Anikó, majd így folytatta:

Igen komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak ezzel, amit természetesen nem hagyok annyiban. Rendőrségi feljelentést teszek. Már beszéltem egy nyomozóval az ügyben, ez bűncselekménynek számít, ami börtönbüntetést von maga után. Remélem ezzel tisztában vannak azok, akik ilyen aljas módon viselkednek. 

Molnár Anikó a Fókusznak OnlyFans-debütálásáról azt mondta: „Eddig is le*urváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom.” 


Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#feljelentés

Címlapról ajánljuk