Bulvár

„Imádják a kopasz fejem” – súlyos rákbetegsége ellenére folytatja az OnlyFans-modell

rtl.hurtl.hu

2023. március 2. 9:22

Így is majdnem 28 millió forintnak megfelelő pénzt keres egy év alatt az erotikus tartalmakat is kínáló platformon, a pénzből többek között a kezelését is ki tudja fizetni.

A 21 éves Mya Richardson 15 éves kora óta tapasztalt derék- és hátfájdalmakat. Az Independent cikke szerint az OnlyFans-modellként dolgozó Richardson továbbra is a fizetős erotikus tartalmakat is kínáló oldalon keresi a kenyerét, pedig időközben kiderült, hogy súlyos betegségben szenved. Mya az OnlyFansen évi 60 ezer fontot, azaz körülbelül 28 millió forintot keres.

A fiatal nő elmondása szerint a követői imádják a kopasz fejét, és attól, hogy beteg, még mindig szexinek tartják.

Amikor fájdalmas csomó kezdett kialakulni Mya alsó hasának bal oldalán, szakemberhez fordult. A biopsziát követően a 12 cenitméteres csomót orsósejtes szarkómaként diagnosztizálták, ez egy olyan daganat, amely a csontban vagy a lágyszövetekben fejlődhet ki. Mya azonnal megkezdte a kezelést, eddig négy kemoterápiás kezelésen esett át, majd 25 alkalommal sugárterápián is részt vett.

 

Annak ellenére, hogy állandó fájdalmai vannak, Mya pozitív próbál maradni, és nem hagyta abba az OnlyFans-modellkedést sem, továbbra is rendszeresen nagy összegre tesz szert az oldalon, saját bevallása szerint évi 28 millió forintnak megfelelő összeget keres.

A lánynak a kezelések miatt kihullott a haja, korábban attól rettegett, hogy kopasz lesz, de most, hogy megtörtént, sokkal jobban tudja kezelni, mint ahogy várta.

Erről elmondta, hogy a férfiaktól rengeteg pozitív visszajelzést kap, kopaszon is szexinek tartják.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#OnlyFans#kopasz#modell#meztelenkedés

Címlapról ajánljuk