Bulvár

Dancsó Péter beszólt a VALMAR-nak, szerinte semmi közük a drogok világához

rtl.hurtl.hu

2023. március 1. 10:21

Legújabb YouTube-videójában Marics Petibe és Valkusz Milánba között bele az internet fenegyereke.

Dancsó Péter szereti kinyilvánítani a véleményét szinte minden témában, és ezúttal a VALMAR együttes volt a terítéken.

„A VALMAR-os gyerekek mindig is ontották magukból az igényesebbnél igényesebb zenéket” – kezdte mondanivalóját Dancsó. A youtuber a srácok NYAKLEVES című dalát elemezte ki, ami a droghasználatról szól. Dancsó úgy fogalmazott, „valamiért önszorgalomból elkészítették a legdemagógabb társadalmi célú hirdetést”.

„Ne csináld, mert nyakon üt anyád” – áll a dalszövegben, ami arra utal, hogy ne kábítószerezzen senki, mert az anyukája ellátja majd a baját. Dancsó szerint viszont az a lehető legrosszabb pedagógia, ha valaki a büntetést helyezi kilátásba.

Ha valakit így nevelsz fel, hogy azért ne cuccozzon, mert büntetést kap, az nagyobb eséllyel lesz junkie,

vagyis a köznapi nyelvre lefordítva, drogfüggő. Bár szerinte sem várható el, hogy egy kétperces zenében részletes drogprevenciót vázoljanak fel a srácok, akkor sem tartja ezt a megközelítést célravezetőnek.

Ebből a videóból kiderült, hogy a VALMAR-os srácoknak semmi köze ehhez a világhoz. Pláne úgy, hogy egy kalap alá vesznek minden cuccot.

Dancsónak a videóklip minőségével is problémája volt, mint mondja, „sok szar videoklipet forgattak már ebben a fotóstúdióban, de ennél gagyibbat még nem”.

#Bulvár#dancsó péter#ValMar#Marics Peti#valkusz milán

Címlapról ajánljuk