Bulvár

Egy 36 éves férfi 260 kilót fogyott, majd elvesztette a szüzességét

rtl.hurtl.hu

2023. március 1. 16:48

Az amerikai Casey King valóra váltotta élete legnagyobb álmát. 

Casey Kinget egy dokureality műsorban ismerhette a világ. Az akkor csaknem 400 kilós férfi az édesapjával élt együtt, és egyfolytában tömte magába az ételt, ráadásul alig mozdult ki a szobájából, ahol egész nap videójátékozott. A súlya miatt teljesen meztelenül ténfergett, ugyanis a ruhái már nem mentek rá, és mivel nem fért be a fürdőszobai zuhany alá, egy nagy fémvályúban kellett fürdenie az udvaron.


Casey egy testsúlycsökkentő műtéten is átesett, és csaknem 300 kilót fogyott, ami hatalmas önbizalmat adott neki, és végre kiteljesíthette a szerelmi életét. Szüzessége elvesztéséről és kalandos szexuális életéről mesélt egy interjúban.

Egyáltalán nem randiztam korábban. 36 évesen vesztettem el a szüzességem, és sosem volt barátnőm.

Casey elmondása szerint egész életében vágyott az intimitásra, pláne, hogy eddig csak baráti viszonyt ápolt a nőkkel. Elmondása szerint a fogyása óta hat szexuális partnere volt, és bár még mindig önbizalomhiánnyal küszködik, amikor vetkőzésre kerül a sor, úgy érzi, egy teljesen új világ nyílt meg előtte.

Ez hihetetlen. A lányok szépek, jó az illatuk, jó velük csókolózni. Nagyszerű dolog az intimitás.

Casey további fogyásra adta a fejét, és reméli, hogy egy műtét segítségével eltávolítják a testéről és a karjairól lógó felesleges bőrt.

Nyitókép: pexels.com

#Bulvár#férfi#kövér#fogyás#szüzesség

Címlapról ajánljuk