Bulvár

Megpróbálta elhagyni a komikus a Meghan Markle által tartott eseményt, erre megfenyegették, hogy letartóztatják

rtl.hurtl.hu

2023. február 21. 20:05

Lassan a testtel!

Letartóztatással fenyegették meg Joel Creasey ausztrál komikust, miután még pár évvel ezelőtt el akart menni egy eseményről, amit Meghan Markle tartott, írja a LadBible. Ekkor Markle még hivatalosan is a királyi család tagjaként tevékenykedett.

A komikus – aki magát egy ismerősének kiadva jutott be az eseményre – arról beszélt, hogy Markle öt órát késett, így többen is azt fontolgatták, hogy nem fogják megvárni a hercegnét, hanem inkább hazamennek. Azonban kiderült, hogy ezt egyszerűen nem szabad.

Creasey felidézte, hogy megkérdezett egy biztonsági őrt, hogy elmehet-e, mivel „ennyire azért nem érdekel ő”, mire a biztonsági őr azt mondta: „Nem, nem mehetsz el. Le fogunk tartóztatni”. Erre a válaszra alaposan meglepődött. „Úgy tűnik, könnyebb otthagyni a királyi családot, mint valamelyik eseményüket” – mondta.

A komikus már korábban is beszélt arról, hogy nem jött ki túl jól Markle-lel, amikor találkozott vele. Ekkor elmondása szerint Markle lekezelően viselkedett vele. A hercegné arról is beszélt, hogy anno gyűlölte ausztráliai útja minden egyes percét.

Nyitókép: Jeff Schear / Getty Images for Cantor Fitzgerald

#Bulvár#meghan markle#ausztrália#komikus#esemény#letartóztatás

Címlapról ajánljuk