Bulvár

VV Melina és VV Barna bimbózó románca, kígyók elől menekülő Cápa és egy lángoló jacht a Dunán

rtl.hurtl.hu

2023. február 18. 19:00

A törökországi földrengés helyszínén dolgozó magyar mentőcsapatok tagjai a héten többször is felidézték élményeiket az RTL-nek. Sok megrázó esettel találkoztak, de úgy érzik, minden tőlük telhetőt megtettek a túlélőkért. Minderről mit sem sejtenek a villalakók, őket jobban leköti, hogyan változik a Dani nélkül maradt Melina viselkedése. A történteket kívülről nézte a játékból kiszavazott VV Dani, meg is volt a véleménye. Mindeközben Tomán Szabina majdnem kiszaladt a stúdióból a Cápák között forgatásán. 

Még 10 nap után is találtak túlélőt Törökországban, a Szíriában talált halottakkal együtt már meghaladja a 44 ezret a múlt heti pusztító földrengés halálos áldozatainak száma. A helyszínen volt Balázs László is, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szolgálatvezetője. Az RTL-nek mesélt arról az esetről is, amikor hosszas küzdelmek árán sem tudták megmenteni egy törmelékek alatt rekedt család életét.

 

Hasonló élményekről számoltak be a miskolci mentőcsapatok tagjai is. Fizikailag felkészültek voltak, így a hosszú órákon át tartó munka nem érte őket váratlanul, a mentéskor átéltek azonban lelkileg még sokáig velük fognak maradni – mondta az RTL Híradónak Mezősi Tamás, aki kutyájával, Tarfival vett részt a túlélők utáni kutatásban Törökországban. A miskolci Spider Mentőcsapat két tagja is mesélt élményeiről. Míg Lehoczki László számára nem volt ismeretlen a terep, Binda Nikolett most váltotta először igazán gyakorlatra elméleti tudását.

 

Megszólalt a Reggeliben Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtó Kar letartóztatásban lévő elnökének korábbi irodavezetője. Dr. Zavaczky Márk ügyvéd korábban 10 éven át dolgozott a korrupcióval gyanúsított Schadl Györggyel. Azt mondta, szerinte nem kell sokat magyaráznia, miért döntött a váltás mellett, „nehéz lett volna ezzel sorsközösséget vállalnia”. Szerinte az egész Schadl-ügy rengeteget ártott a végrehajtói szakmának, amely ugyan egy jól jövedelmező szakma, de attól még nem lehet kijelenteni, hogy korrupt is lenne.

 

Pénteken megkezdődött Schadl és a volt igazságügyi államtitkár, Völner Pál pere. Völner, aki válaszolt is az RTL Híradó kérdésére, hogy mit követett el, így érkezett meg az első tárgyalásra:

 

Miközben a külvilágban mindez zajlott, a Való Világ villájában sem az unalomé volt a főszerep. Bár VV Melina sokat hangoztatta VV Daninak, hogy senki mással nem alszik majd együtt a közös ágyukban, most mégis megszegte ezt a fogadalmát Barna miatt. Ha ez nem lenne elég, mindezt VV Dani az RTL kamerái előtt látta először, és el is mondta rögtön a véleményét. 

 

A különös helyzetre később VV Barna is reagált, sajnálja VV Danit, amiért ezt kell látnia. „Csóró otthon ül” – mondta Barna Krisztinek, miután elmesélte, hogy Melina egyre inkább nyitott a közeledésére.

 

Mindeközben nagy az izgalom VV Piros körül, hiszen az egykori villalakónak csütörtök este indult el az OnlyFans-oldala. A Reggeliben Piros azt is elmondta, hogy az ötletet VV Robi adta. Az OnlyFans egy szexuális tartalmakat megosztó oldal, amiért fizetnek a felhasználók: mindent a szemnek, de semmit a kéznek alapon, ezért is tűnhet könnyű pénzkereseti lehetőségnek. Piros elmondta: meg akarja mutatni, lehet ezt szépen és igényesen is csinálni. A Reggeliben Piros vitapartnere Orosz Gyuri humorista volt, aki szerint a lánynak lehet, hogy érdemesebb lenne másfajta tehetségét kibontakoztatni.

 

Molnár Anikó is meglátta a bevételi lehetőséget az OnlyFans oldalban. Már évek óta kényezteti pikáns fotóival közösségi oldalának követőit, akiknek hol bikiniben, hol éppen falatnyi miniben pózol. Most pedig szeretné bebizonyítani, hogy 47 évesen is van annyira vonzó, hogy a pasik fizessenek a fotóiért. 

 

Röhögőgörcs miatt állt a forgatás: a Makkosszállásról Ökörapátiba helyezett járőröket egykori felettesükről, vagyis korábbi karakteréről kérdezte Lengyel Ferenc, aki most teljesen más szerepben van. Ez a különös helyzet olyan frenetikus hatással volt a színészekre, hogy több próbálkozás után sem tudták folytatni a Drága örökösök forgatását. 

 

Molnár Gusztáv volt felesége, Fazekas Vivien új párjával szerepel a Fókusz kamerái előtt. Azt mondta: volt párja cinikusan reagált, amikor közölte vele, hogy a színész egyik gyerekkori barátjával kezd új életet.

 

25 éve, 1998. február 11-én történt a nagy port kavaró Fenyő-gyilkosság. Fenyő János fotósból lett milliárdos vállalkozó, majd médiamogul. Már életében mondogatták, hogy a könyörtelen üzletember elég ellenséget szerzett magának ahhoz, hogy legyen indíték a megölésére. Végül fényes nappal, az utcán végeztek vele a Margit híd budai hídfőjénél. Viselkedése, módszerei és stílusa rendkívül megosztó volt, de hogyan emlékeznek rá azok, akikkel együtt dolgozott, mi igaz a mendemondákból és az őt körüllengő legendákból? Sokan megnézték erről a múlt heti Fókusz Plusz riportját:

 

Kedden nagy füstoszlopra lehettek figyelmesek a budapestiek a déli órákban. Különleges luxusjacht égett órákon át a Hajógyári-sziget mellett. Az oltást nehezítette, hogy a 26 méteres hajó életveszélyessé vált, ezért közvetlenül nem lehetett oltani, csak a partról és egy tűzoltóhajóról. A jacht több száz millió forintot érhetett:

 

A balesetről álmodott, miközben két hónapig altatásban volt – mondta a 16 éves Soma, akit osztálytársával együtt tavaly áprilisban megrázott az áram a sárospataki vasútállomáson. A vagon tetejére mászó barátját megrázta az áram, rajta próbált segíteni, de közben ő is súlyos sérüléseket szenvedett, a teste 50 százaléka égett meg. Azóta folyamatosan kezelésekre jár, de újra elkezdte az iskolát is. A Híradónak mesélt arról, hogyan élte meg a történteket:

 

Már kétszer többe kerül a kenyér, a vaj és a zsír, mint egy éve – derült ki a KSH frissített adatbázisából. Az alapvető élelmiszerek egy része a decemberinél is nagyobbat drágult januárban. A Híradónak nyilatkozó elemző úgy számol, az Unió legmagasabb áfakulcsa a szegényeket sújtja a legjobban Magyarországon. A kormány viszont hallani sem akar áfacsökkentésről.  

 

#Bulvár#való világ#Cápák között#drága örökösök - a visszatérés#nevetés#JACHT#kigyulladt#földrengés#mentés#ma#a hét videói

Címlapról ajánljuk