Bulvár

Várkonyi Andreáról vallott munkatársa: Ő a főnök, de nem játssza meg magát

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 5:15

Házasságkötése után is dolgos életet él Várkonyi Andrea, erről ír eheti számában a Story. A napokban derült ki, hogy az egykori hírolvasó, Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos felesége a FeHoVa nemzetközi kiállításon egy 2990 eurós, azaz 1 156 000 forintos Louis Vuitton ruhában jelent meg.

A lap cikkében úgy fogalmaz a ruha apropóján: „Andi életének az irigyelt luxuson kívül van egy másik oldala is, ami nem kap ekkora visszhangot.” Egy névtelen munkatársa így jellemezte Várkonyi Andreát a Storynak: „Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves. Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra is, pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából. Az értekezleteken is szívesen részt vesz, ad a kollégái véleményére, igencsak kedvelik őt.”

A meg nem nevezett kolléga szerint Várkonyi Andrea reklámügynökségének Andrássy úti épületében gyakran felbukkan a férj is, aki „aki szintén barátságos ember hírében áll.”

Minden hatodik forint az összes magyarországi közbeszerzésből Mészáros Lőrinc érdekeltségeinek a zsebében landolt 2021-ben. Ez derül ki a Korrupciókutató Központ Budapest friss jelentéséből. Erről többet is megtudhat az RTL Híradó riportjából:


Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

#Bulvár#várkonyi andrea#mészáros lőrinc#munka

Címlapról ajánljuk