Bulvár

Molnár Anikó: Nincs férjem, se gyerekem, nincs ki előtt szégyenkeznem

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 5:55

Erotikus képekkel keresne pénzt az egykori villalakó. Azt azonban nem tudja elképzelni, hogy az OnlyFansen ismerkedjen.

„Háromszor szerepeltem a Playboy címlapján, voltam CKM-lány és vetkőztem az FHM-ben. Álszent dolog lenne azt állítani, hogy prűd vagyok, mert bár a meztelenség sokaknál átlépi az ingerküszöböt, én 47 évesen is büszkén vállalom a testemet” – meséli a Story magazinnak a VV Anikóként is ismert celeb, aki Annie Millerként jelentkezik majd ruhátlan képekkel az OnlyFans-en.

Független, felnőtt nő vagyok, nincs férjem, se gyerekem, nincs ki előtt szégyenkeznem. Ráadásul a környezetem is támogat a döntésemben, a fotelhuszár kommentelők rosszmájú megjegyzéseire viszont természetesen ezúttal is számítok

– tette hozzá.

A célközönségét Molnár Anikó így látja: „Többnyire a 25-60 év  közötti férfiak érdeklődnek irántam, legalábbis az Instagramon javarészt tőlük kapok üzeneteket, kommenteket.”

Azt azonban nem tudja elképzelni, hogy egy erotikustartalom-gyártó oldalon ismerkedjen, ugyanakkor szerinte nem fogja megnehezíteni az ismerkedést, hogy „pikáns tartalmú fotók” is fellelhetők róla az interneten, nyilatkozta a Story-nak a celeb.

Molnár Anikó a Fókusznak beszélt arról, hogyan próbál spórolni: 


Nyitókép: RTL

#Bulvár#OnlyFans#molnár anikó#erotikus#tartalom

Címlapról ajánljuk