Bulvár

L.L. Juniortól féltik barátai Körtvélyessy Kingát

rtl.hurtl.hu

2023. február 9. 8:18

A bontópert elnapolták.

„Az utolsó pillanatig nagy erőkkel készült januári bontóperére L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. Ebből végül nem lett semmi, mivel a bíróság eleget tett az alperes – azaz a zenész– kérésének, és elnapolta az első tárgyalást” – írja a Best.

Mint írják, nyolc nappal később a rapper a Dominikai Köztársaságba utazott. A Best szerint L.L. Junior „a világ egyik legszebbnek tartott, hófehér homokos tengerpartján, a Dominikia Köztársaság egyik üdülővárosában, Punta Canában próbálja kipihenni az elmúlt hónapok eseményeit”. L.L. Junior a Fókusznak mondta el, miért döntött ekkora szünet mellett:


A lap felidézi, hogy Körtvélyessy Kinga és a rapper együtt ünnepelték az előadó kisfia, Lacika születésnapját egy budai játszóházban, a Blikk olvasóriportere szerint pedig Junior folyamatosan Kinga közelében volt. A Best arról ír, hogy ennek ellenére a közös barátok óva intik Körtvélyessy Kingát, hogy engedjen a kísértésnek, most, amikor már megerősödött. Ugyanis szerintük Junior minden pozitív tulajdonsága ellenére, művészemberként nem átlagos férj. 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#dominika#válás#válóper

Címlapról ajánljuk