Bulvár

Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei korábban érkeztek, és egy hónapot a kórházban töltöttek születésük után

rtl.hurtl.hu

2023. február 7. 8:58

A színésznő ikerlányai rengeteget alszanak. 

Borbély Alexandra Instagramon tartott kérdezz-feleleket követőinek. A színésznő 24 órán át elérhető történetekben válaszolt a hozzá intézett kérdésekre, amik közül több az ikerlányairól és az anyává válásról szólt – szúrta ki a Blikk.

Így derült ki, hogy Nagy Ervinnel közös ikerlányai a vártnál előbb születtek, ami miatt egy hónapot kórházban kellett tölteniük.

Szerencsés vagyok. Habár korábban jöttek a lányok, elfogadtam, hogy így kellett lennie, örülök, hogy ők döntöttek, mikor jönnek. Az pedig, hogy a kórházban kellett maradni még egy hónapig, valójában segített. A csecsemősnővérek megtanítottak mindenre, amitől otthon lehet, hogy kétségbe estem volna

– válaszolta Alexandra arra a kérdésre, hogy volt-e a szülés után nehéz időszaka lelkileg.

A kérdezz-felelekből továbbá megtudhattuk, hogy Franciska és Elza – akik a színésznő üknagymamájáról és anyukájáról kapták nevüket – állítólag 7-8 órát is alszanak éjszakánként, az anyaság Borbély Alexandra számára a legmagasabb szintje a szeretetnek, ugyanakkor még ebben az évben tervez visszatérni a munkához, és kétpetéjű ikreik gondozásában egy dadus is segítségükre van – a színésznő húga, anyukája és barátai mellett.

Nyitókép: Borbély Alexandra és Nagy Ervin az Életünk története forgatásán / RTL

#Bulvár#nagy ervin#borbély alexandra#ikrek#baba#kórház#szülés

Címlapról ajánljuk