Bulvár

Taylor Swift és Harry Styles egy évtized után találkoztak újra egymással

rtl.hurtl.hu

2023. február 6. 9:44

Az egykori szerelmesek találkozásáról keringő képek „ex-factor” keresőcímkével terjednek a világhálón.

Magyar időszámítás szerint vasárnap hajnalban osztották ki a Grammy-díjakat. Az Év albuma arany gramofonját Harry Styles emelhette a magasba, ráadásul a színpadra vonulása előtt egykori barátnőjével, Taylor Swifttel is összesodorta az élet. Ahogy a lépcső felé tartott, Swift felállt, és lelkesen tapsolni kezdett, miközben kacéran mosolygott Harryre. Sőt, a bal kezével meg is érintette az exe vállát. Reakcióját természetesen rögzítették a kamerák, a képek pedig „ex-factor” hashtaggel érhetőek el az Instagramon.

 

A két legjobb barátommal készítettem el az albumot, hatalmas öröm a számomra

– mondta a köszönőbeszédében Harry, aki ezután köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki inspirálta a lemezt, és szeretteinek, akik támogatták őt a felvételi időszak során. A mindössze 29 éves slágergyáros olyan nagyágyúkat utasított maga mögé, mint Adele, Beyoncé vagy éppen az ABBA.

A sztárpár 2012 októbere és 2013 januárja között jártak együtt.

Mindketten nagyon elfoglaltak, és nagyon ritkán tartózkodnak egy helyen sokáig. Harry nagyon ideges a szakítás miatt, és eléggé érzékennyé vált

– árulta el ekkor egy közeli barát a szakításuk után.

A friss képek láttán természetesen egyből elindult a találgatás a rajongók körében: vajon az egykori álompár ismét visszatalál egymáshoz? Nem lenne ez meglepő a sztárvilágban, hiszen nemrég Jennifer Lopez és Ben Affleck 17 évvel azután házasodott össze, hogy felmondták eljegyzésüket, és külön életet éltek.

Nyitókép: Getty Images / Frazer Harrison / Staff

 

#Bulvár#taylor swift#harry styles#ex#grammy#találkozás

Címlapról ajánljuk