Bulvár

„Megcsináltuk. A szerelem szép” – Jennifer Lopez és Ben Affleck összeházasodott

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 6:47

Megerősítették a hírt. 

Jennifer Lopez megerősítette a hírt, hogy a hétvégén házasságot kötöttek Ben Affleckkel – jelentette a nemzetközi sajtó. Az esküvő hírét először a TMZ című amerikai bulvárlap közölte, majd azt megerősítette a CNN-nek egy Lopezhez közel álló forrása.

Végül vasárnap maga Jennifer Lopez is bejelentette a rajongóinak elküldött hírlevélben, és a weboldalán a hírt, hogy összeházasodott Ben Affleckkel, több fotót is videót is megosztva az eseményről. Lopez közölte:

Megcsináltuk.  A szerelem szép. A szerelem kedves. És kiderült, hogy a szerelem türelmes.

A pár 17 évvel azután házasodott össze, hogy felmondták eljegyzésüket, és külön életet éltek. Az esküvőt a gyors esküvőlebonyolításokról híres Las Vegasban tartották, ahova szombaton repültek a házasságkötésre. Lopez közlése szerint több másik párral együtt álltak sorba, és éppen csak sikerült még éjfélkor bejutniuk a „kis fehér kápolnába”.

Végül ez volt a lehető legjobb esküvő, amit elképzelhettünk volna.

A két színész először a Gengszter románc című film forgatásán került közelebb egymáshoz 2001 decemberében, majd felvállalták a kapcsolatukat, ami egy eljegyzésben teljesedett ki. 2003-ban tartották volna esküvőjüket, azonban néhány nappal a menyegző előtt lefújták azt, 2004 januárjában pedig felbontották a jegyességet is.

Ezután mindketten megházasodtak: Affleck Jennifer Gardner színésznővel, Lopez pedig Marc Anthony énekessel, de mindkettőjük kapcsolata válással ért véget.

Nyitókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez egy filmpremieren, New Yorkban, 2021. október 9-én. Fotó: Arturo Holmes/Getty Images

 

#Bulvár#jennifer lopez#ben affleck#házasság#esküvő#las vegas

Címlapról ajánljuk