Bulvár

„A férjem idősebb, mint a nagypapám” – 85 éves férfival házasodott egy 24 éves nő

rtl.hurtl.hu

2023. február 3. 8:42

Az amerikai nő állítja, nem a pénzéért ment hozzá a férfihoz, akit „lovagjának” nevez, és gyereket akar szülni neki. 

Egy nála 61 évvel idősebb férfival házasodott össze egy 24 éves nő az amerikai Mississippi államban, és a fanyalgókkal nem törődve családalapítást terveznek - írta az amerikai és a brit bulvársajtó. Miracle Pogue a TikTok-oldalán oszt meg pillanatokat közös életükből, ahol a nászútjukról készült felvételt több mint egymillió alkalommal nézték meg.

@mnigeria98 HoneyMoon In Hawaii Was Everythingggggg, Take Me Back😩😩🤞🏾🤞🏾🏝🏝 Babe & I Must Revisit‼️ #baecation #honeymoon #fyp #foryourpage #viral #travel #hawaii ♬ original sound - Nasir🤟🏾🫣🔥


A pár egy ruhatisztítóban találkozott 2019-ben, ahol Miracle dolgozott, és a nő elmondása szerint eleinte nem is tudta, hogy Charles pontosan mennyi idős. Hatvan év körülire saccolta, és amikor megtudta, hogy 1937-ben született, akkor már túlságosan is beleszeretett.

Nem érdekel, hogy százéves, vagy 55, saját magáért szeretem.

A pár 2020-ban házasodott össze. A nő elmondása szerint nagyapja és édesanyja támogatta kapcsolatát, de édesapja a nagy korkülönbség miatt eleinte rosszallta, és csak nagy nehezen tudta meggyőzni arról, hogy legyen ott az esküvőjén. Amikor azonban megismerte a férjét, ős is megkedvelte. Charles közölte:

Az esküvő csodálatos volt, életem legjobb napja. Nincs semmi gond a korkülönbséggel.

Miracle elmondta, nem törődnek kapcsolatukat kritizáló emberekkel, és állította, nem a pénzért ment hozzá férjéhez. Elmondása szerint saját erejéből is jól élt, nem szorult rá arra, hogy valaki anyagilag támogassa.

A pár most mesterséges megtermékenyítéssel próbál családot alapítani, Miracle közölte, hogy két gyereket szeretne szülni férjének

Nyitókép: TikTok/mnigeria98

#Bulvár#házasság#korkülönbség#egyesült államok

Címlapról ajánljuk