Bulvár

Harry herceg tudat alatt visszafoghatja Meghan Markle-t

rtl.hurtl.hu

2023. február 2. 11:29

Egy testbeszéd-szakértő szerint a sussexi herceg ledominálja a hercegnét.

Harry herceg és Meghan Markle szinte mindig kézenfogva jelennek meg a nyilvánosság előtt, az Express.co.uk egyik szakértője pedig korábban megírta, hogy ez nem a kameráknak szól, sokkal inkább egymást iránt érzett őszinte szeretetük kifejeződése. Egy másik testbeszéd-szakértő, Louise Mahler azonban most jobban megnézte a sussexi herceg és hercegné gesztusát, ami alapján arra következtetett, hogy Harry herceg tudat alatt visszatartja Meghan hercegnét.

Louise azt a pillanatot emelte ki, amikor Meghan hercegné és Harry herceg egymás kezét fogva hagyták el a Westminster-palotát, miután II. Erzsébet királynő koporsóját elszállították a Buckingham-palotából tavaly szeptemberben. A királyi család idősebb tagjai mögött sétáló házaspár kezdetben körülbelül egy méter távolságra álltak egymástól, majd közelebb léptek, és végül összekulcsolták a kezüket. Bár ez a viselkedés szokatlan volt a helyszínt és a helyzetet tekintve, mégsem ők voltak az egyetlen páros, akik megfogták egymás kezét: Harry herceg unokatestvére, Zara és férje, Mike Tindall is így tettek. A szakértő szerint viszont ez nem volt összeegyeztethető a királyi család többi tagjának viselkedésével.

Azt gondolnám, hogy az emberek nem fogják meg egymás kezét egy ilyen szituációban, és furcsa volt, ahogy ők megváltoztatták a távolságot, majd megfogták egymás kezét.

Harry herceg ráadásul Meghan hercegné keze fölé helyezte a kezét, ami a szakértő szerint rejtett üzenetet hordoz: ez általában elárulja a kapcsolat dinamikáját. Az a dominánsabb fél a kapcsolatban, akinek fent van a keze.

Kérdéses, hogy Harry tudat alatt visszafogja-e Meghant a kezei segítségével, mert ez lehet a védelem jele is. Az viszont tény, hogy ez sohasem változik, ami azt üzenheti, hogy itt inkább a visszatartásról van szó

– mondta a szakértő.

A kézfogás tudományos magyarázatok szerint az érzelmi kapcsolódás egyik kifejeződése. Az érintés az egyik legfontosabb érzékelésünk, és a Marriage.com szerint biológiailag is alátámasztott, hogy növeli a örömérzetet és csökkenti a stresszt, valamint a szorongást, ha megérintünk valakit.

Nyitókép: WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#testbeszéd#kézfogás

Címlapról ajánljuk