Bulvár

„A testem még mindig gyenge” – Ozzy Osbourne lemondta turnéját

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 8:54

A 74 éves énekes megtörten jelentette be rajongóinak, hogy a rengeteg kezelés ellenére is kénytelen félbeszakítani az európai turnéját.

A Black Sabbath egykori frontembere hosszas bejegyzésben magyarázta el követőinek a social-oldalain, hogy miért kellett ilyen nehéz döntést hoznia.

Sosem gondoltam volna, hogy a turnézós éveim így érnek majd véget

– írta posztjában.

A metál énekes négy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett otthonában, aminek következtében megsérült a gerince és meg kellett műteni a nyakát. A sérülése pedig a mai napig kihat az életére.

Ebben az időszakban az volt az egyetlen célom, hogy visszamenjek a színpadra. A hangom rendben van. De a három operáció, az őssejtes kezelések, a végtelen fizikoterápia után a testem még mindig gyenge.

Hozzátette, nagyon meghatotta, hogy rajongói kitartóan várták a koncertjeit és bíztak a folytatásban, de ennek ellenére be kellett látnia, hogy fizikailag képtelen lenne tovább folytatni a turnét. Állapota miatt ugyanis nagyon nehezen birkózik meg az állandó utazással. Ozzy biztosította rajongóit, hogy a csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy megoldást találjanak a problémára.

Szeretlek titeket

– zárta sorait.

Nyitókép: Scott Dudelson / Getty Images

#Bulvár#ozzy osbourne#turné#lemondás#betegség#Black Sabbath#koncert

Címlapról ajánljuk