Bulvár

Dancsó Péter csúnyán beleszállt Hajdú Péterbe

rtl.hurtl.hu

2023. január 31. 11:21

A videós szerint Hajdú Péter munkájának nincs létjogosultsága az interneten, és keményen kritizálta a műsorvezető kvalitásait is.

„Amikor kezdett hiányozni a Hagyjuk Péter a képernyőről, jön, és betölti a maga mögött hagyott űrt a YouTube-csatornájával” – kezdte videóját Dancsó Péter, hazánk egyik legismertebb youtubere. Ahogy a korábbi cikkünkben is beszámoltunk róla, Hajdú Péter nemrég pár celebtársát követve szintén YouTube-tartalmak gyártásába kezdett a Frizbi TV elnevezésű csatornáján.

Legutóbbi műsorába Galambos Lajos, Sebestyén Balázs és Csuti után a TikTokról ismert sztárt, Forstner Csengét hívta meg, ez pedig felkeltette Dancsó Péter érdeklődését is. A lány ugyanis elképesztő hírnevet szerzett egyik videójával, ahol a Starbucks kávézólánc egyik különlegességét, a fehércsokis „shake and espressót” furcsa affektálásal „sékeneszpresszou”-nak ejtette. A trendre azóta több hazai sztár is felült, és talán örökre helyet kap a magyar TikTok kollektív emlékezetében.

Dancsó már korábban készített videót a lányról, így most inkább Hajdúra és a műsorára tett pár megjegyzést.

Szerinte a műsorvezető sorra ugyanazokat a celebeket hívja meg a műsorába, mint egykor a televízióban futó Frizbibe, és olyan témákat érintenek, amik már egy ideje lejártak.

Petya energiaital-iszogatás közben is tud anyagias kérdéseket feltenni, miközben asztalnak támaszkodva néz le a vendégére, akivel még képben sincs

– mondta Dancsó Péter, aki szerint Hajdú kifejezetten sokat foglalkozik az anyagi jellegű kérdésekkel. Nemcsak korábbi interjúalanyaitól, de Csengétől is megkérdezte, hogy mennyit lehet keresni egy TikTok- vagy Instagram-bejegyzéssel.

Dancsó Péter teljes videója itt tekinthető meg:

#Bulvár#dancsó péter#hajdú péter#frizbi tv#youtube#Videó

Címlapról ajánljuk