Bulvár

Vasvári Vivien bevallotta: évek óta nem plasztikáztatott

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 8:47

Az influenszer a HOT! magazinnak adott interjújában mesélt a szépészeti beavatkozásokról, az önbizalomhiányáról és az évek óta folyton felé dobált bántásokról. Sőt, azt is elárulta, hogy egyszer pszichológusként is kipróbálná magát.

Vasvári Vivien igazán boldog időszakot él, hiszen a világ körbeutazása mellett, szerelme 3 év után megkérte a kezét Balin. Azonban hiába jött most minden össze, a negatív kommentek mindig megtalálják. A HOT! magazinnak adott interjújában elárulta, hogy már nem akar másoknak bizonyítani, de ez nem volt mindig így:

Nem volt önbizalmam, küzdöttem, hogy magam mögött hagyjam a bántásokat.

Nagyon sokat kellett tennie azért, hogy egyensúlyba kerüljön és helyén tudja kezelni a negatív kritikákat. Ezek a megjegyzések a külsejét és a plasztikai sebészettel kapcsolatos döntéseit is kiemelten támadták:

Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet, nem is tervezem, de nem ódzkodom tőle. Ha az embernek valamire szüksége van, amitől jobban érzi magát, akkor indokolt.

Nem tagadja, hogy többször is kés alá feküdt, azonban úgy gondolja, nem szégyen szakemberhez fordulni, hogy az emberek megküzdhessenek a „kisebbrendűségű komplexusaikkal”. Az önbizalomhiánnyal kapcsolatban azt is elárulta, hogy szerinte már a gyerekeket is nagyon sok hatás érheti, ami évekkel később – felnőtt korukban – újra előjöhet, éppen ezért nagyon foglalkoztatja a gyerekpszichológia világa:

Felmerült bennem, hogy elvégezzek egy gyerekfejlesztéssel foglalkozó pszichológiai képzést, mert nagyon érdekel a lelkiviláguk, de jelenleg nem fér bele az életembe.

Nyitókép: Vasvári Vivien hivatalos oldala / Facebook

#Bulvár#vasvári vivien#eljegyzés#plasztika#pszichológia

Címlapról ajánljuk