Bulvár

Kanye Westet kitilthatják Ausztráliából hitlerezése miatt, pedig az új felesége melbourni

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 14:28

A rapper antiszemita megnyilvánulásai miatt a jövőben valószínűleg nem teheti majd be a lábát az országba.

2022-ben Kanye West egy InfoWars című podcastben beszélt arról, hogy „jó dolgokat hallott Hitlerről”.

Ez az ember találta fel az autópályákat, ő találta fel a mikrofont, amit zenészként használok – senki sem mondhatja, hogy ez az ember sosem tett semmi jót, elegem van ebből.

olvasható korábbi interjúja az Unilad cikkében.

Ausztrália oktatási minisztere, Jason Clare nemrég egyértelművé tette, hogyha a zenész a jövőben vízumot igényelne, akkor biztosan elutasítják.

Nem tudom, hogy kérvényezett-e már vízumot – de keressenek rá az interneten, ez az ember rajong valakiért, aki megölt hatmillió zsidó embert a múlt században. A hozzá hasonló embereket, akik be akartak utazni Ausztráliába, elutasítottuk. Úgy gondolom, hogyha vízumot kérvényezne, akkor ugyanazon a procedúrán menne keresztül és ugyanazokat a kérdéseket tennék fel neki is.

– nyilatkozta a miniszter egy tévécsatornának.

Ráadásul az Ausztráliai Zsidó Egyesület kérvényt nyújtott be a bevándorlásért felelős miniszternek, Andrew Gilesnek, hogy tiltsák ki az országból Westet. Egyelőre a minisztérium még nem reagált erre a kérésre.

Mindezek ellenére, azt pletykálják, hogy Kanye beutazott Ausztráliába újdonsült feleségéhez, a melbourni Bianca Censorihoz – akivel állítólag titokban összeházasodtak.

Nyitókép: Getty Images / Gilbert Carrasquillo / Contributor

#Bulvár#kanye west#ausztrália#hitler#antiszemita#vízum#kitiltás#utazás

Címlapról ajánljuk