Bulvár

Damu Roland lánya csak egy gitárt örökölt apjától, és még azt sem kapta meg

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 5:59

A hétéves Maja gyámja hiába próbálja megszerezni neki. 

Damu Roland lánya még mindig nem kapta meg örökségét, a 2021 decemberében elhunyt színész gitárját – írta a Blikk. A lapnak a hétéves Maja gyámja elmondta:

A gitárt a mai napig sem kaptuk meg, hiába született erről jogerős hagyatéki végzés, illetve telt le az átadására kiszabott határidő.

A hétéves Maja csak adósságot örökölt édesapja után, és gyámja a lány nevében lemondott az örökségről. Katalin a lapnak korábban elmondta, milyen tárgyakat hagyott maga után Damu:

A hagyatéki eljárás során tételesen felsoroltak mindent: a listán szerepelt tíz pár zokni, három alsónadrág, egy ágynemű huzattal, egy márkás napszemüveg, egy Samsung tévé, néhány óra és egy gitár. Ezek közül csak a gitárra tartottam igényt, emlékképpen Majácskának, aki hihetetlenül tehetséges.

A gitárt a többi holmival együtt a színész egyik barátja helyezte el egy raktárban, és csak ő tudja, hogy pontosan hova. Maja gyámja a Blikknek elmondta:

Azt reméltük, minden nehézség nélkül eljuttatják hozzánk a hangszert. Nagyon fáj, hogy most, amikor tényleg csak egy emléket szeretnénk a kis Majának tőle, ezt sem kapjuk meg.

Katalin a lapnak elmondta, hogy ha 15 napon belül nem kapják meg a gitárt, akkor közjegyzőhöz fordul, hogy jogi útra terelje az ügyet.


Nyitókép: Damu Roland a tököli börtön előtt, ahonnan 2015. április 6-án szabadult. A színész erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt ítélték börtönbüntetésre. Fotó: MTI Fotó: Lakatos Péter

#Bulvár#damu roland#lány#örökség#gitár#gyám#hagyaték

Címlapról ajánljuk