Bulvár

Megkapta a magáét az egykori Playboy-modell, aki egy temetőben sírokon vonaglott

rtl.hurtl.hu

2023. január 24. 16:41

Nagyon sokan kiakadtak rá a mutatványa után.

Egy Las Vegas-i Playboy-modell komoly haragot keltett az interneten egy botrányos halloween-i fotózás után. A sorozatból most lett igazán nagy balhé, ahogy az internet népe is felfedezte a fotókat. A nő a felvételeken merész ruhaneműt, erős sminket és sok testfestéket használ.

Az interneten rengetegen nekimentek a nőnek, aki valjóban egy Marvel képregényekből ismert karakternek, Lady Death-nek öltözött be. 

A nő állítólag vetkőzött is a temetőben, az USCI News nevű lap szerint a sírhelyek között készült erotikus videók a mai napig megtalálhatók a neten. Az egykor állítólag a Playboy-ban is szereplő, 27 éves Amanda Nicole Martin nem szégyelli magát, olyannyira nem, hogy a több mint 8,8 milliós követőtáborral rendelkező Instagram-oldalán még mindig fent vannak az ominózus fotók.


A felismerhetetlenségig kifestett nőt a kommentek között többen is kiosztják, sokak szerint undorító, hogy tiszteletlen módon viselkedik egy temetőben, az már pedig mindennek a teteje, hogy közben táncol és vonaglik a sírok között

Martin érezte, hogy nem helyénvaló az, amit csinált, ezért az üggyel kapcsolatban kiadott egy nyilatkozatot. Azt állítja, hogy fotók és a videók egy kisállatok végső nyughelyeként szolgáló temetőben történt, nem egy olyanban, ahol emberek maradványai vannak.

Nyitókép: Amanda Nicole / Instagram

#Bulvár#playboy#modell#temető#sír#kegyelet

Címlapról ajánljuk