Bulvár

Guy Pearce belekötött Cate Blanchettbe, felrobbant a Twitter

rtl.hurtl.hu

2023. január 24. 9:07

A színész azóta törölte a félreérthető bejegyzéseket.

Úgy tűnik, Ausztrália legnépszerűbb színészei nem kedvelik egymást, Guy Pearce tweetjei legalábbis erre engednek következtetni, írja a Daily Mail.

Pearce először csak annyit írt, amikor a Celebrity Film Awards idei jelöltjeit kihirdették, és Blanchett is köztük szerepelt, hogy „Győzzön Ana De Armas!”

Miután Blanchett nyerte a díjat a TÁR című filmben nyújtott alakításáért, Pearce szarkasztikusan annyit írt: „Lenyűgöző választás”.

Majd egy Blanchettet bondage szerelésben ábrázoló fotósorozathoz hozzáfűzte: „Kösz, de nem kérem!”

Erre már beindultak a Twitter-felhasználók, és amikor azzal vádolták a színészt, hogy megsértődött valamiért Blanchettre, Pearce törölte a tweetjeit. Majd hozzátette:

Nincs oka a félelemre. Nincs harag köztünk. Szarkasztikus voltam csupán. Imádom Miss CB-t. Fantasztikus. Nemzetünk egyik legjobbja.

A Daily Mail szerint a színész egy 2008-as interjúban egy Blanchett és közte fennálló bérezési vitát emlegetett. Pearce csak akkor lett volna hajlandó fellépni a Blanchett által vezetett Sydney Theatre Company egyik előadásában, ha ugyanazt a gázsit kapja, mint a színházat irányító színésznő.

Blanchett legutóbb a TÁR című filmben szerepelt, alakításáért számos díjat besöpört. A film rendezőjével, Todd Fielddel készített exkluzív interjúnk itt olvasható.

 

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

#Bulvár#cate blanchett#guy pearce#tár#todd field

Címlapról ajánljuk