Bulvár

Tokár Tamás gyászol, Instagram-posztban búcsúzik elhunyt szerettétől

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 9:04

A Fókusz műsorvezetője vallomásokkal teli szöveggel köszönt el édesapjától. Posztja alatt egyre csak gyűlnek az együttérző kommentek.

Tokár Tamás pár órával ezelőtt megosztott egy fotót édesapjáról, ami mellé megható sorokat írt, annak ellenére is, hogy – saját bevallása szerint – nem híve az „online gyászolásnak”. Most mégis úgy érezte, hogy erről írnia kell.

Apukám három hónapja még boldogan játszott az unokájával nálunk, most pedig már fentről néz minket.

A műsorvezetőt megdöbbentette édesapja halálhíre, hiszen sosem látta betegnek, sőt az édesapja az ő szemében mindig vidám és motivált ember volt. A hirtelen támadt űr pedig sok mindenre ráébresztette:

mindent jobban akartam tudni, nem törődve azzal, hogy mennyire hiányzik majd az elvesztegetett idő vele. Ő sem gyakran mutatta ki mások előtt mély érzelmeit, most én sem teszem.


A fájó veszteség után azonban vannak dolgok, amiket senki sem vehet el Tomitól: apukája emlékét és az értékeket, amiket átadott neki.

Most már felnőttem, és az összes értéket továbbviszem, amit tőle tanultam

– ezzel a mondattal zárta szomorú posztját a műsorvezető, aki nehéz időszakot él, hiszen tavaly év végén autóbalesetet is szenvedett. Igaz, az ütközést szerencsésen megúszta sérülések nélkül.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#poszt#tokár tamás#gyász#búcsú#édesapa#szülő

Címlapról ajánljuk