Bulvár

Tokár Tamás autóbalesetet szenvedett, a vétkes sofőr meg sem állt

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 17:01

A Fókusz műsorvezetője majdnem frontálisan karambolozott, de még időben sikerült elrántania a kormányt.

Tokár Tamás majdnem összeütközött egy szembejövő autóval a Budakeszi úton – számolt be a Blikk. A Fókusz műsorvezetője szabályosan haladt az úton, amikor egy szembejövő autós átgurult az ő sávjába, így neki nem volt más lehetősége, mint félrerántani a kormányt.

Annyira közel volt, hogy azonnal, reflexből félrehúztam jobbra a kocsit, hogy el tudjam kerülni a frontális ütközést és a még nagyobb bajt. Hallottam egy hatalmas puffanást, utána pedig már alig tudtam kormányozni. Behajtottam az erdőbe, de szerencsére pár centivel egy nagy fa előtt sikerült megállnom

 – mesélte Tokár, aki szerencsére nem sérült meg a balesetben, de az autójában tetemes kár keletkezett.

A másik autó sofőrje nem állt meg, a műsorvezető szerint észre sem vette, hogy mi történt, csak továbbhajtott.

Nagyon ideges lettem, hívtam a feleségemet, aki próbált lenyugtatni, majd az autómentőket.

– mesélte, majd hozzátette, hogy ennek ellenére sem tervezi felkeresni a baleset okozóját, inkább szeretné megérteni, hogy mit taníthat neki ez az eset, ugyanis spirituális beállítottságú emberként nem gondolja, hogy véletlenül történhetett ez vele.

A műsorvezetőnek egyébként nem ez az első ilyen esete, korábban már defektet is kapott, árokba is hajtott egy szintén szabálytalanul közlekedő autós miatt, továbbá már bele is tolattak a saját háza előtt.

Hiába vagyunk rutinos sofőrök, legyünk tekintettel a másik emberre és figyeljünk oda. A Budakeszi úton mindig nagyon lassan és óvatosan megyek, mert szűk az út, rossz állapotban van, tele kanyarokkal. Most is így tettem, mégis engem ért baj

– hívta fel minden minden autós figyelmét a körültekintő közlekedésre.

#Bulvár#autóbaleset#tokár tamás#frontális#karambol#erdő

Címlapról ajánljuk