Bulvár

Tatár Csilla a neten keresett rá, hogy kivel csalta meg a párja

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 13:05

A műsorvezető Bochkor Gábor műsorában vallotta be, hogy ő is járt már Shakira cipőjében. Ráadásul ő jóval a szakításuk után tudta meg, hogy egykori párja hűtlen volt hozzá.

Mióta kiderült, hogy Shakira egy eperlekvárnak köszönhetően – ami meglepő gyorsasággal elfogyott, amíg ő távol volt otthonról – jött rá, hogy megcsalják, a social médiában nagyon sokan azzal szórakoznak, hogy bevonalkázzák a hűtőben az ételeket, hogy lássák, miből mennyi fogy. Az óriási botrány természetesen Bochkor Gábor műsorában is szóba került.

Tatár Csilla is elmondta például, hogy őt is megcsalták, amire ráadásul csak a szakításuk után jött rá, egy kis netes keresgélés után – olvasható az nlc.hu cikkében.


Az én helyzetem azért volt érdekes, mert én nem a kapcsolatomban tudtam meg, hanem utána, hogy engem megcsaltak. Szóval, rákeres ilyenkor mindenki, nyilván Instán, Facebookon, hogy hogy néz ki az, aki befeküdt a te ágyadba is, amikor te éppen valahol voltál, és akkor mindig jön a megdöbbenés – amit Shakira is megénekelt – hogy ez, hozzám képest, ez komoly!? Egy Ferrarit egy Twingóra?

– emlékezett vissza akkori érzéseire Csilla.

A műsorvezető szakemberrel is átbeszélte a történteket, aki azt mondta neki, hogy a férfiak megcsalás esetén általában alulválasztanak, hogy olyan dolgokat élhessenek át a szeretőjükkel, amit a feleségükkel nem tudnak. Ennek pedig az az oka, hogy a kiválasztott hölgy teljesen más szemmel néz a férfira:

Ez a nő felemeli, csodálja őket.

– idézte fel Csilla.

Nyitókép: RTL / Reggeli

#Bulvár#tatár csilla#bochkor gábor#shakira#piqué#megcsalás#hűtlenség#pszichológus

Címlapról ajánljuk