Bulvár

Elvis Presley unokájának titokban lánya született

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 15:17

Riley Keough és férje Ben Smith-Petersen mindent feltűnést elkerülve lettek szülők, ugyanis a napokban elhintették, hogy megszületett első közös gyermekük.

A pár titka éppen Riley édesanyjának halála után, Lisa Marie Presley vasárnapi megemlékezésén derült ki, amit Memphisben tartottak a családi birtokon, Gracelandben. A megható ceremónián Ben felolvasott egy levelet, amit felesége írt elhunyt édesanyjához:

Köszönöm, hogy megmutattad, egyedül a szeretet számít az életben. Remélem, úgy szeretem majd a lányomat, ahogyan te szerettél engem és a testvéreimet.

Miután a színésznő bátyját is elvesztette – mellé temették a szívleállás miatt hirtelen elhunyt Lisa Marie-t –, állítólag Riley két lánytestvérével örökli a családi vagyont.


Az újdonsült anyuka megható soraiban testvéreiről is többször megemlékezett és azért is köszönetet mondott édesanyjának, hogy rengeteg erőt, bátorságot, humort és vadságot adott nekik.

A szíved teremtménye vagyok, a húgaim is a szíved teremtményei és a bátyám is.

– írta utolsó sorában.

A házaspár egyelőre még nem erősítette meg hivatalosan, hogy megszületett kislányuk, így még azt sem tudni, hogyan nevezték el a kicsit.

Nyitókép: Jon Kopaloff / Getty Images

#Bulvár#riley kerough#elvis presley#lisa marie presley#unoka#baba#születés#megemlékezés#gyász

Címlapról ajánljuk