Bulvár

Letartóztattak egy házaspárt, mert nem hagytak borravalót

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 8:59

Lopással vádolták meg őket, miután a személyzet rendőrt hívott.

Pope és John Wagner a rendőrségen kötött ki, miután lopással vádolták meg őket egy philadelphiai pubban. Kiderült, hogy a személyzet gondja az volt, hogy a házaspár nem akarták kifizetni a kötelező, 16 dolláros szervizdíjat, amit ők borravalóként értelmeztek, írja az NBC Philadelphia. Pope azt állította, hogy közel egy órát kellett várniuk a rendelésükre, amihez saját maguknak szereztek szalvétákat és evőeszközöket a környékbeli asztalokról.

Nagyon bosszús lettem, amikor nekem kellett elmennem üdítőért, mert a pincérnő nem jött vissza időben

– mondta Pope, aki egyáltalán nem volt megelégedve a kiszolgálással. A pár többek között ezért sem volt hajlandó szervizdíjat adni, ami miatt a személyzet kihívta a rendőrséget. A pár egyébként 73 dollárt fizetett az ételekért, de a felszolgálásért egy fillért sem akartak fizetni.

A házaspár ezt jelezte is a dolgozóknak, akik úgy döntöttek, hogy rendőrt hívnak.

A hely tulajdonosa elismerte, hogy a házaspár szokatlanul sokáig várt az ételekre és az italokra, de állítása szerint aznap tele voltak, és nem tudták megoldani, hogy minden vendégre elegendő idő és figyelem jusson. A rendőrségen lopással vádolták meg a házaspárt, mivel a számla része volt a kötelező szervizdíj is. Az ügy a bíróság elé került.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#pár#borravaló#házaspár#letartóztatás

Címlapról ajánljuk