Bulvár

Brooke Shields arról beszélt egy dokumentumfilmben, hogy megerőszakolták

rtl.hurtl.hu

2023. január 21. 20:51

A színésznőt egy ismerőse bántalmazta szexuálisan.

Nem sokkal azután, hogy elvégezte az egyetemet, szexuálisan bántalmazták Brooke Shieldst – erről maga a színésznő beszélt az új dokumentumfilmjében, a "Pretty Baby"-ben, amit pénteken mutattak be a Sundance filmfesztiválon.

A színésznő arról beszélt, hogy miután kikerült a Princetonról, próbált visszajutni Hollywoodba, szerepekhez jutni és ennek kapcsán ült le vacsorázni, illetve beszélgetni egy ismerős férfival. A férfi – akinek a nevét nem hozta nyilvánosságra – a munkavacsora után felhívta a szállodai szobájába, hogy taxit hívjon neki.

Ezután eltűnt a fürdőszobában, ahonnan meztelenül tért vissza és egyből rávetette magát. Brooke Shields azt mondta, nem tanúsított ellenállást, teljesen leblokkolt, attól félt, hogy a férfi megfojtja.

Az erőszak után a taxiban végigsírta az utat. A filmben azt is elmondta a színésznő, hogy nem tudatosult benne évekig, hogy nemi erőszak áldozata lett.

Nyitókép: Brooke Shields amerikai színésznő a Pretty Baby című filmje bemutatója előtt a Sundance Filmfesztiválon a Utah állambeli Park Cityben. Fotó: MTI/EPA/George Frey.

#Bulvár#brooke shields#szexuális erőszak#nemi erőszak#dokumentumfilm

Címlapról ajánljuk