Bulvár

Madonna beismerte, hogy nem lehet mellette könnyű felnőni

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 13:09

A popdíva az anyaságról vallott, ami szerinte baromi kimerítő.

Madonna a napokban jelentette be, hogy világkörüli turnéra indul, amibe az elmúlt 40 év dalait szeretné belesűríteni, és megkoronázni a karrierjét. Az elmúlt időszakban őrültségeiről híres énekesnő a Vanity Fair címlapján pózolt, és megosztotta az anyaságról alkotott nézeteit is – írja a Page Six

Madonnának 6 gyereke van: 2 vérszerinti gyereke ex férjeitől, a 26 éves Lourdes és a 22 éves Rocco, valamint 4 Malawiból örökbefogadott gyereke: a 17 éves David, a 16 éves Chifundo „Mercy”, és a 10 éves ikerlányok Estere és Stella. Az énekesnő bevallotta, hogy a gyereknevelés volt az élete legnehezebb küzdelme, és a gyerekeinek is ez lehet a véleménye.

Egy olyan anya mellett felnőni, mint én, egy igazi kihívás

– mondta a 64 éves díva és elárulta, ő maga 5 évesen vesztette el az anyját rákban, és hogy még ma is küzd azzal, hogy hogyan legyen anya és dolgozzon egyszerre.

Akárki is legyél, a gyereknevelés egy művészet, és senki sem ad hozzá használati útmutatót. A hibáidból kell tanulnod. Ez egy szakma, ami sok időt igényel. És nagyon kimerítő, mert sosincs pihenés

– folytatta Madonna, és hozzátette, hogy nagyon sok örömét leli a gyerekeiben. Elmondta, hogy mindig is a művészetek közelében voltak a gyerekei, de sosem erőltette rájuk azokat. A lánya Lourdes zenész lett, a fia Rocco pedig fest.

Madonna a turnéját is szokatlan módon harangozta be az Instagram oldalán:


Nyitókép: Ricky Vigil M / GC Images / Getty Images

#Bulvár#madonna#gyereknevelés#vallomás#turné

Címlapról ajánljuk