Bulvár

Madonna világkörüli turnéra indul

rtl.hurtl.hu

2023. január 17. 15:56

Az énekesnő 40 év dalait sűríti bele egy show-ba, amivel több európai országban is fellép majd.

Madonna nemrég az összes képét törölte Instagramról, az elmúlt egy órában viszont felkerült három poszt is, ami Madonna: The Celebration Tour néven meghirdetett turnéját reklámozza. A posztok egyike egy vicces hangulatú videó, amiben több híresség is feltűnik a popdíva mellett, köztük Amy Schumer, Diplo és Lil Wayne is. Az énekesnő Felelsz vagy mersz?-t játszik ismert barátaival, Schumer ekkor mondja Madonnának, hogy menjen világkörüli turnéra, és adja elő az elmúlt négy évtized legnagyobb slágereit. Az énekesnő kis gondolkodás után elfogadja a kihívást, ezzel bejelentve, hogy elstartol világkörüli koncertsorozata, a The Celebration.


A 35 állomásos turné Észak-Amerikában indul július 15-én a vancouveri Rogers Arénában, majd Detroitban, Chicagóban, New Yorkban, Miamiban és Los Angelesben folytatódik, ezután pedig jönnek az európai városok: többek között London, Barcelona, Párizs és Berlin. A koncertsorozat záró eseménye Amszterdamban lesz december 1-jén.

Izgatottan várom, hogy minél több dalt felelevenítsek annak reményében, hogy a rajongóimnak olyan műsort csináljak, amire mindig is vágytak

– mondta Madonna, akit Bob, a Drag Királynő fog elkísérni a turné összes állomására.

Nyitókép: James Devaney / Getty Images

#Bulvár#madonna#turné#koncert

Címlapról ajánljuk