Bulvár

„Gyászolt ő valamennyit egyáltalán?” – Berki Krisztián anyja legszívesebben megtépné Mazsit

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 9:28

Berki Mazsi nyaralásai annyira kiakasztják Júlia asszonyt, hogy nem biztos, hogy kontrollálná magát, ha találkoznának.

Berki Mazsi legutóbb pazar körülmények közé utazott Zanzibárba új párjával és elhunyt férjével közös kislányukkal, Emmával. A fényűző utazásukról Mazsi Instagram-oldalán osztott meg képet, amivel nagyon felbosszanthatta volt anyósát, mert Júlia asszony igencsak indulatosan nyilatkozott a Borsnak.

Napról napra jobban szakad szét a szívem. Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet, és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm

– mondta Júlia asszony.

 

Míg Mazsi a fehér homokos zanzibári tengerparton lovagol, a gyászoló anya állítása szerint továbbra is a fia hiányával küzd. Ismert: Berki Krisztián saját bevallása szerint komoly lelki sérüléseket szenvedett el gyerekkorában anyja alkoholizmusa miatt, és ez is szerepet játszott abban, hogy 13 évesen kollégiumba költözött. Viszonyuk 25 év szünet után rendeződött, amiben a hírek szerint Mazsinak is szerepe volt.

Most a Bors arról ír, hogy a Berki halála után állandósült konfliktust Mazsi és az anyósa között Mazsi édesanyja is megelégelte, és felhívta Júlia asszonyt, hogy ne bántsa a lányát. 

Amikor ezt meghallottam, elborult az agyam. Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia? Ha szétmentek volna Krisztiánnal már akkor, amikor elkezdett megromlani a viszonyuk, mondjuk egy fél évvel a fiam halála előtt, akkor ma a gyermekem is egy mesebeli szigeten nyaralna egy nővel. Egy olyannal, aki megérdemli őt. De az élet másként hozta 

– fűzte hozzá Júlia asszony. Elmondta: Mazsi olyan érzéseket vált ki belőle, amiket ő maga sem gondolt volna:

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét.


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#Berki Mazsi#berki krisztián#júlia asszony#gyász#indulatok

Címlapról ajánljuk