Bulvár

Végbél előesést ábrázoló szobrot csempészett be egy nő egy menő galéria kiállítási tárgyai közé

rtl.hurtl.hu

2023. január 17. 19:55

Ezzel ünnepelte a születésnapját.

Egy menő londoni galériára csempészte be saját, végbél előesést ábrázoló miniszobrát egy brit nő. Sarah Sharpe születésnapján, azaz január 7-én lepte meg magát ezzel a gesztussal. A kellemetlen rendellenességet ábrázoló kerámiát a londoni Hayward Gallery kerámiakiállításán hagyta.

Több művészetkedvelő is elborzadt a nő akcióján, többen viszont támogatásukat fejezték ki, hogy egy amatőr műalkotás is megjelent az olyan művészek szobrai között, akik akár 45 ezer dollárért is adnak el darabokat.

„Egy csomó cucc a művészeti galériákon csak olyan szemét, amit akár egy gyerek is csinálhatott volna. úgy gondoltam, hogy az én szobrom valószínűleg érdekesebb, mint az, ami ott van” – mondta később.

Arról is beszélt a LadBible szerint, hogy miután otthagyta a darabot a kiállításon, több látogató is fotózni kezdte, és láthatóan sokaknak tetszett a szobor. A galéria eddig nem reagált az akcióra. A végbél előesés egy randa betegség, itt nem szívesen részleteznénk. Ha nagyon érdekli, mi az, nézze meg a Google-ön.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#galéria#végbél#szobor#csempész#london

Címlapról ajánljuk