Bulvár

Eldőlt, ki örökli Elvis Presley kastélyát

rtl.hurtl.hu

2023. január 17. 10:38

A sok adósság mellett egy több tízmillió dollárt érő kastély is az örökség részét képezi.

A napokban mi is megírtuk, hogy a múlt héten hirtelen szívmegállás következtében elhunyt Lisa Marie Presley százmilliós adósságot hagyott maga után, most pedig az is kiderült, hogy kihez kerül Elvis Presley memphisi kastélya, Graceland, ami a Rock 'n' Roll királyának 1977-es halála után lányát illette meg.

Lisa Marie mindössze 9 éves volt, amikor megörökölte a Graceland birtokot. Fiatalkorúsága miatt bizalmi vagyonkezelés lépett érvénybe, ami az örökös 25. életévének betöltésekor szűnt meg, így 1993-ban a teljes tulajdonjog az övé lett.

A People értesülései szerint a kastély továbbra is a Presley családban marad, és Lisa Marie három lánya, Riley, Harper és Finley öröklik majd. A hírt a Graceland képviselője is megerősítette a lapnak.

Lisa Marie Danny Keough-val való házasságából két gyeremeke született, a 33 éves Riley és a 27 éves korában öngyilkosságot elkövető Benjamin. Elvis lánya ezután 2006-ban megismerkedett Michael Lockwooddal, akitől 14 éves ikerlányai, Harper és Finley születtek. Presley és Lockwood 2016-ban szakítottak, válásuk 2021-ig elhúzódott.

A múlt héten elhunyt énekesnő-dalszerzőt Graceland meditációs kertjében helyezik végső nyugalomra fia, Benjamin mellett – árulta el Lisa Marie legidősebb lánya a People-nek. Elvis, Elvis édesanyja, Gladys Presley, Elvis édesapja, Vernon Presley és Elvis nagymamája, Minnie Mae Presley szintén itt nyugszik.

Nyitókép: Christopher Polk / Getty Images

#Bulvár#lisa marie presley#örökség#graceland

Címlapról ajánljuk