Stroke gyanújával került kórházba Tori Spelling mindössze 14 éves lánya, de már jól vanA Beverly Hills 90210 színésznője egy vasárnapi Instagram-sztoriban számolt be lánya állapotáról.
Bulvár

Stroke gyanújával került kórházba Tori Spelling mindössze 14 éves lánya, de már jól van

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 12:02

A Beverly Hills 90210 színésznője egy vasárnapi Instagram-sztoriban számolt be lánya állapotáról.

Tori Spelling 14 éves lánya, Stella múlt héten került kórházba, miután stroke-ra utaló tünetei voltak – számolt be a Hollywood Life. Azóta kiderült, hogy mi volt a lány baja, sőt, már a kórházból is hazaengedték. A színésznő a következő sorokat intézte követőihez:

Szerettem volna megköszönni mindenkinek a sok jókívánságot, amit Stellának küldtetek. Itthon van, és sokkal jobban érzi magát

– írta Tori a kép alá, amin lánya és kutyájuk látható, amint az otthonukban található kanapén pihennek.

Stellánál hemiplégiás migrént diagnosztizáltak, ami a test egyik felét érinti. A tünetek egészen hasonlóak, mint amik stroke esetén jelentkeznek: hirtelen, erős fejfájás, gyengeség és zsibbadás a test egyik felén. A hemiplégiás migrén hatással van a látásra, a beszédre, a hallásra, valamint a szenzoros és motoros rendszerre.

Tori elmondása szerint, ha valaki nincs tisztában azzal, hogy mi is történik, nagyon ijesztő tud lenni a helyzet. A színésznő egész életében migrénnel küzdött, ennek ellenére fogalma sem volt, hogy ennyire súlyos is lehet a helyzet.

Hálás vagyok mindenkinek a kórházban! Fantasztikusak voltak, és szeretetteljesen vigyáztak a lányomra

– írta a színésznő.

Nyitókép: FOX / Getty Images

#Bulvár#Tori Spelling#lánya#stella#gyerek#stroke#migrén#fejfájás#kórház#betegség

Címlapról ajánljuk