Bulvár

Britney Spears felemelt középső ujjal tagadta, hogy nyilvánosan kiborult egy étteremben

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 15:10

Az énekesnő férje reagált a hétvégi botrányra.

Sam Asghari egy szombaton közzétett Instagram-sztoriban védte meg feleségét, Britney Spearst, aki állítólag péntek este jelenetet rendezett egy étteremben.

Ne higgyétek el, amit a neten olvastok, emberek!

– írta 24 óráig elérhető történetében a színészként és személyi edzőként dolgozó férfi.

Szemtanúk szerint a 41 éves énekesnő a szóban forgó estén mániákusan viselkedett, és össze-vissza beszélt, ezért faképnél hagyta őt 28 éves férje.

A kérdéses etén egy vendég videót is készített Spearsről, a felvétel azonban a balhé után készülhetett, mivel Sam ekkor már nem volt ott. Az énekesnő valószínűleg észrevette, hogy kamerázzák őt, ezért egy étlappal takarta el az arcát.

Egy ott dolgozó szerint nem Britney Spears volt a zavaró tényező azon az estén, hanem az a vendég, aki az énekesnő beleegyezése nélkül készített és közölt róla egy videót.

Spears később több Instagram-posztban is reagált a történtekre: az egyik egy videó volt, amiben a középső ujját mutatja követőinek.

Tudom, hogy a hírek arról szólnak most, hogy egy kicsit részeg voltam az étteremben… Minden mozdulatomat figyelik!!!  Annyira hízelgő, hogy úgy beszélnek rólam, mintha mániákus lennék, majd a múltamban történt negatívumokról írnak

– írta legutóbbi posztjában Britney.


Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

#Bulvár#britney spears#Sam Asghari#étterem

Címlapról ajánljuk