Bulvár

„Hibáztam és fogok is bizonyosan” – Tóth Gabi üzent az őt bírálóknak

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 12:33

Tóth Gabi szerint néhányan mindent megtesznek, hogy hiteltelenítsék őt. Ezt üzente az őt támadóknak az énekesnő.

Tóth Gabi szerint, amikor nagy a csend körülötte, az „egy idő után felzaklat bizonyos médiumokat, akiknek az a feladatuk, hogy szinten tartsák a hiteltelenítést” vele kapcsolatban – írta 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában. Az énekesnő az utóbbi hónapokban anyaként volt jelen a hétköznapokban – amit imád –, mert a szakmában ilyenkor csend van.

Szeretem, mert a nagy tavaszi/nyári menet előtt ilyenkor tudok töltődni, alkotni...

– magyarázta az énekesnő, aki nemrég újra elkezdte érzékelni, hogy kitalált, hergelő cikkeket jelentetnek meg róla.

Van, aki azt állítja, hogy valamikor ezer éve a Story Gálán eldugtam a táskáját, meg ki akartam rúgatni (nem igaz), a másik szerint meg már nem tudok énekelni sem (4 éve még tudtam)

– írta Tóth Gabi, aki szerint az elmúlt két évben már mindennek elmondták, amivel csak hitelteleníteni lehet valakit. A vloggerek és megmondó emberek szerinte megint sorban ülnek fel erre a hullámra a likeokért.

Nem fogom abbahagyni a zenélést, nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! Ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlem! Tehetnek gúny tárgyává, illethetnek bélyegekkel.. nem számít! A zenét fentről kapom! Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként

– magyarázta az énekesnő, aki bevallotta, hogy halandó emberként ő is követett már el hibát.

Hibáztam és fogok is bizonyosan.. esendő emberek vagyunk! De a hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok és átlátnak ezeket az idióta bélyegeken… köszönöm nekik!


Nyitókép: Tóth Gabi az Ez itt a kérdés című műsorban / MTVA

#Bulvár#tóth gabi

Címlapról ajánljuk