Bulvár

Új szintre emelte a nyilvános helyen vizelés művészetét egy indiai férfi

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. január 12. 16:38

A 39 éves Jauhar Ali Khan az Indira Gandhi nemzetközi repülőtér 3-as terminálján, az egyik beszállító kaput vizelte le utastársai legnagyobb megrökönyödésére.

Letartóztattak január 8-én az indiai rendőrök egy 39 éves férfit Delhiben, az Indira Gandhi nemzetközi repülőtéren, írja az NDTV.com. A bihar államból származó Jauhar Ali Khan beszállásra várt a reptér 3-as terminálján, a 6-os kapunál, és mivel részeg volt, meglehetősen botrányosan viselkedett: hangosan óbégatott, valamint utastársait zaklatta.

Garázda viselkedését azzal tetézte, hogy amikor rájött az inger, nem ment el a legközelebbi nyilvános mosdóig, hanem ott helyben könnyített magán: levizelte a beléptető kaput.

A Szaúd-Arábiába induló járat ittas utasát vasárnap este letartóztattak, és később óvadék ellenében engedték szabadon. A férfit az indiai büntető törvénykönyv alapján részegen elkövetett garázdaság és obszcén viselkedés miatt állíthatják bíróság elé.

Érdekes módon nem ez volt az egyetlen vizelős légiincidens mostanában. A Wells Fargo amerikai bank indiai leányvállalatának egyik alelnöke, Shankar Mishra az Air India New Yorkból Delhibe tartó járatán, november 26-án részegen levizelt egy 72 éves nőt. A férfi egy ideig szökésben volt, majd miután elfogták, azt mondta, nem emlékszik semmire, annyira részeg volt. A bankja végül kirúgta.

Nyitókép: Frank Bienewald/LightRocket via Getty Images

#Bulvár#india#vizelet#vizelés#delhi#repülőtér#részeg#garázdaság#botrányos

Címlapról ajánljuk