Bulvár

Elfogták a bankvezért, aki levizelt egy 72 éves nőt a repülőn

rtl.hurtl.hu

2023. január 9. 11:22

A gyanúsított azt mondta, hogy az állítólagos incidens idején részeg volt, és nem tudja elhinni, mit tett.

Ahogyan korábban megírtuk, a Wells Fargo amerikai óriásbank kirúgta indiai leányvállalatának alelnökét, aki levizelte egy utastársát egy repülőjáraton. 

Shankar Mishra az Air India New Yorkból Delhibe tartó járatán, november 26-án részegen lehúzta a sliccét, levizelt egy 72 éves nőt, majd ott maradt az elővett nemi szervével, amíg egy másik utas rá nem szólt, hogy üljön vissza a helyére.

A 34 éves férfi – miután a légitársaság nem igazán kezelte megfelelően az ügyet – kereket oldott, és pár napig szökésben volt. A Sky News most arról írt, hogy elfogták, és szemérem elleni erőszakkal vádolják. 14 napra őrizetbe vették, amíg a rendőrség nyomoz. Ha elítélik, akár három év börtönbüntetés is várhat rá.

A Times of India című indiai napilap beszámolója szerint a gyanúsított azt mondta, hogy az állítólagos incidens idején részeg volt, és nem tudja elhinni, mit tett. A járat egyik utasa azt mondta az újságnak, hogy látta az állítólag incidens közben a férfit, aki túlzott alkoholfogyasztása miatt összefüggéstelenül beszélt. A férfi apja a Hindustan Timesnak nyilatkozva teljesen hamisnak nevezte a vádakat.

Nyitókép: Robert Smith / MI News / NurPhoto via Getty Images

#Bulvár#repülő#elfogás#india#szemérem elleni erőszak

Címlapról ajánljuk