Bulvár

„Maximum egyszer-egyszer tisztába teszem” – Szegedi Fecsó szerint Bea dolga a gyereknevelés

rtl.hurtl.hu

2023. január 12. 8:25

Októberben született meg első közös gyerekük, a kis Elliot.

A kisfiú az Egyesült Államokban jött a világra, ám a boldog szülők jelenleg Spanyolországban élnek. Fecsó a szülői örömöket egyelőre tisztes távolból élvezi, így leginkább Beára hárul a kicsivel való foglalkozás.

Bea szokott hozzá felkelni, én maximum egyszer-egyszer tisztába teszem, és néha fürdetésnél is ott vagyok, de nálunk nem egy kötelező program 

– mondta Fecsó a Story Magazinnak.

Az üzletember úgy gondolja, hogy a gyerekgondozás kilencven százalékban Bea feladata, az övé pedig az, hogy biztos anyagi hátteret biztosítson a családjának. Nem ez volt első határozott megnyilvánulása a férfi és női szerepekről. Októberben a Fókusznak kisfia születésének körülményeiről mesélt:

Fecsó számára fontos volt, hogy a második gyermeke is a tengerentúlon lássa meg a napvilágot, mert szerinte ezzel olyan kapuk nyílhatnak meg, amelyek a jövőjét segíthetik. Ám tavaszig Spanyolországban maradnak: Alicantéban a gyerekeik már az óvodát is elkezdték.

Bea és Fecsó kapcsolata nem volt zökkenőmentes: szakítottak, majd újra egymásra találtak, tavaly karácsonykor pedig a lánykérésre is sor került.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#szegedi fecsó#Géczi Bea#gyerek#gyermeknevelés#feladatok

Címlapról ajánljuk