Bulvár

„Bárcsak sosem nyertem volna meg” – a világ legfiatalabb EuroMillions lottónyertese majdnem belehalt a nyereménybe

rtl.hurtl.hu

2023. január 10. 10:07

17 évesen vette meg élete első szelvényét, amivel el is vitte a jackpotot.

A jelenleg 27 éves Jane Park egy TV műsorban vallott arról, hogy milyen károkat okozott az életében az, ami egykor valóra vált álomnak tűnt: az EuroMillions jackpot megnyerése. A nő Dr Phil talkshowjának A lottó átka című epizódjában mesélte el, hogy a nyeremény után több halálos fenyegetést is kapott, és többen is zaklatták, követték az utcán – írja a Mirror.

Jane a lottónyeremény előtt egy önkormányzati lakásban lakott és asszisztensként dolgozott egy irodában. Több műsorban is beszélt már az életét érintő negatív változásokról: „Senkinek sem kívánnám!”

A lottónyeremény legsúlyosabb következménye egy rossz döntésnek köszönhető: Jane többször is kés alá feküdt, hogy elérje a kívánt külsőt, és drasztikus változásokon ment keresztül. Nagyjából 50 ezer fontot, átszámítva több mint 22 millió forintot költött műtétekre. 2017-ben extrém allergiás reakciót váltott ki egy Törökországban végzett fenékműtét, és saját bevallása szerint olyan súlyos vérmérgezést szenvedett, hogy csupán órákon múlt az élete. 

Konkrétan azt hittem, hogy meg fogok halni. Nem tudom mi lett velem, azt mondták, hogy allergiás reakcióm lett az altatás miatt.


Jane, aki azóta OnlyFans profilja miatt is híres, gyakran oszt meg képeket luxuséletéről Instagram oldalán.

#Bulvár#jackpot#EuroMillions#nyertes#lottó#nyeremény#betegség

Címlapról ajánljuk