Bulvár

Harry herceg begombázva egy kukával beszélgetett

rtl.hurtl.hu

2023. január 6. 9:07

A herceg nem számított rá, hogy ilyen élménye lesz a fürdőszobában.

Harry herceg memoárja, ami a Spare, azaz Tartalék címet viseli néhány nap múlva jelenik meg az Egyesült Királyságban, azonban egy kiadási fiaskó miatt Spanyolországban már elérhető a kötet. A hibának köszönhetően a Sun már hozzájutott egy példányhoz, amiben Harry herceg eddig még eltitkolt történeteket oszt meg, többek között az egyik legvadabb hallucinációját. 

A herceg egy házibuliban volt, amikor a hűtőben megpillantott egy doboz csokiba mártott gombát, majd pár barátjával fel is falták őket, egy kis tequilával leöblítve. Az akkor 17 éves Harry állítása szerint bármit megtett volna, hogy kitűnjön és megbolygassa a palota rendjét, így jó ötletnek tartotta, hogy alaposan kirúgjon a hámból. A gombák azonban erősebb hatást váltottak ki nála, így a fürdőszobában különös dolgot tapasztalt:

A vécé mellett volt egy pedálos, ezüst kis kuka. Csak bámultam a kukára, az pedig visszanézett rám. Aztán egy fejjé változott.

– kezdte Harry herceg a történetet, majd elárulta, hogy a pedálra lépve egy hatalmas nyitott szájú vigyor jelent meg előtte.

Nevettem, elfordultam és pisiltem. Aztán a vécé is egy fejjé változott. A csésze egy tátongó száj volt, az ülőke zsanérjai pedig a szúrós tekintete. Azt mondta: Aaah.


A királyi sarjnak nem ez volt az egyetlen kábítószeres ügye, a könyvében több alkalommal is említést tesz hasonló esetekről, például arról, amikor egy vadászkiránduláson felajánlottak neki egy csík kokaint.

A hamarosan más országokban is elérhető kötetben Harry herceg számos botrányos eseményt részletez, így például azt is, amikor a bátyja, Vilmos herceg fizikai erőszakot alkalmazott vele szemben.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#kábítószer#gomba#hallucináció#memoár#házibuli

Címlapról ajánljuk