Bulvár

Lelkileg és fizikailag is komoly károkat szenvedett a férfi, aki egy hónap alatt 124 kebabot evett meg

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 14:45

A kétgyermekes apuka elmondta, hogy nincs túl jól.

A 36 éves, kétgyerekes brit férfi, Des Breakey saját elmondása szerint testileg és lelkileg is megviselte az a hónap, amikor nem kevesebb mint 124 kebabot evett meg, írja a helyi sajtó. A férfi minden egyes étkezést kebabbal helyettesített, nem evett salátát, gyümölcsöt, halat, burgonyát, semmit, kivéve kebabot.

Breakey összesen 250 000 kalóriát vitt be a szervezetébe, az utolsó kebabot szilveszterkor fogyasztotta el. A férfi ezzel az akciójával ezer brit fontot gyűjtött össze jótékonysági célokra. 

Az egy hónapon keresztül tartó próbatétel után elmondta, hogy nagyon büszke magára, nagyra értékeli a támogatóit, de soha többet nem fogja újra megcsinálni, visszavonult a kebabevéstől.

Összességében élveztem, de egy idő után fizikai fájdalmaim voltak, emellett depressziós is lettem. Mivel nem tudtam mást enni, nem volt változatosság

– mondta a férfi, aki elmondta azt is, hogy az elején még élvezhető volt a kísérlet, de az utolsó két hétben teljesen összeomlott, leginkább pszichésen.

A manchesteri Des Breakey december 1-jén kezdte meg az epikus kebabos kihívást, és minden nap más kebabos helyen étkezett. Karácsonykor és szilveszterkor is kebabot evett. Lemondott a karácsonyi sültekről is, csak hogy tartani tudja kihívást.

A módszere az volt, hogy egész nap éheztette magát munka közben, így bármennyire is unta a kebabokat, egy nap több is lecsúszott. Azzal kapcsolatban, hogy valaha fog-e még kebabot enni, meglepő módon azt válaszolta, hogy igen.

A következő héten megyünk bulizni a haverokkal, biztosan le fog csúszni pár.

Nyitókép: illusztráció / Pixabay

#Bulvár#kebab#étel#verseny#rekord

Címlapról ajánljuk