Bulvár

Gergely Róbertre 64 évesen újra rátalált a szerelem

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 10:18

A zenész bár csak szűkszavúan, de mesélt új párjáról.

Gergely Róbert januárban tölti be a nyugdíjkorhatárt jelentő bűvös 65. életévét, de már korábban elment előnyugdíjba. A Meglepetés magazinban most nemcsak erről, hanem jövőbeli terveiről is beszélt. Úgy gondolja, hogy ha letenné a mikrofont, elmúlna az élete. Nem szeretne láblógató öregember lenni, igyekszik folytatni aktív életét. 

Ezt nemcsak a színpadi jelenléttel, hanem egy új szerelemmel is igyekszik fenntartani. Két házasság és hosszú egyedüllét után most újra rátalált a szerelem.

A hír igaz, de csak szűkszavúan szeretnék megszólalni ez ügyben. Jól érzem magam, mert van mellettem valaki. Üdvös, ha ebben a bonyolult, forrongó világban van az embernek egy lelki társa, aki a segítsége, támasza, akivel értelmes dolgokról beszélgethet

– mondta a Meglepetésnek. Hozzátette, hogy a magánéletét szeretné a béke szigetének megtartani, ezért sem akarja felfedni párja kilétét.

Nagyon jókor jött az életébe a szerelem, ugyanis az elmúlt időszak kemény volt számára, a covid miatti lezárások és egy komoly betegség árnyékolta be a mindennapjait.

Hetente kétszer futárkodtam, lángost szállítottam házhoz. Később átestem egy komoly betegségen, az orvosaim hosszabb kényszerpihenőre ítéltek. Hat hónapig nem álltam színpadon. Nyár óta újra fellépek, de be kellett látnom, hogy nem vagyok már tejfölösszájú suhanc, lassítanom kell, ezért csak olyan feladatokat vállalok, amik örömöt adnak. A koromnak megfelelően próbálok élni és kellemesen tölteni a mindennapjaimat.

Miután 2020-ban lángosfutárnak állt, a Reggeliben beszélt első munkanapjáról:

 

#Bulvár#gergely robi#barátnő#szerelem#futárkodás#covid#nyugdíj#időskor

Címlapról ajánljuk