Bulvár

„Az undorító kis fattyú gyereketekkel, remélem, minél előbb mentek a gödörbe” – újabb durva fenyegetést kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor

rtl.hurtl.hu

2023. január 2. 8:01

A sztárszakács a Borssal osztott meg egy újabb gyalázkodó, fenyegetőző üzenetet. Azt mondta, mindent megtesz, hogy megvédje a családját.

Krausz Gábor sztárszakács megosztott egy üzenetet a Borssal, amelyben – ismét – az ő és családja halálát kívánták. Bár az illető üzenetére igyekeztek humorosan, a helyesírási hibák kijavításával reagálni, a lapnak elmondta, erős idegrendszer kell a rendszeressé vált netes zaklatás elviseléséhez.

Az üzenetben egyebek mellett azt írták neki: „Elmentek a jó büdös p*csába a nagyképű nőddel együtt. Meg a kis fattyú undorító gyereketekkel, remélem, minél előbb mentek a gödörbe!”

Nem először fordul elő, hogy Krausz és felesége, Tóth Gabi halálát kívánják, és az sem, hogy a gyereküknek kívánnak rosszat. A séf az első ilyen alkalomról úgy fogalmazott: „Azon gondolkodtam már akkor is, hogy hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és elvetemült, hogy ilyeneket írogasson. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt.”

Elmondta, már ügyvéddel is konzultáltak arról, mit lehet ilyen helyzetben tenni, hogyan lehet feljelentést tenni, azonban a jog még nincs felkészülve erre a fajta zaklatásra, csak a konkrét halálos fenyegetés ellen lehet fellépni. Krausz azt mondta: „bármi történjék, az összes lehetőséget megragadom arra, hogy megvédjem a családomat”.

Nyitókép: Kovács Attila/MTI

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#fenyegetés#zaklatás

Címlapról ajánljuk