Bulvár

Karácsony napján törtek be Sáfrány Emeséhez

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 7:36

Közel félmilliós kárt okoztak neki.

Közel félmilliós kárt szenvedett Sáfrány Emese, akihez karácsony napján törtek be. A légtornász vadonatúj mozgásstúdióját fosztották ki, írja a Bors. A belvárosi lakás a régi stúdiója közelében van, ezt a környéket eddig biztonságosnak hitte a celeb.

Arról beszélt: „23-án lettünk kész, a saját kezemmel zártam be azon a napon az ajtót. A régi helyről áthordtunk mindent, még a riasztót és a kamerákat is, de azokat nem szereltük fel – tudom, nagyon okosak vagyunk –, gondoltam, majd az ünnepek után. Hiszen mi baj lehet…?. Körülbelül ötszázezer forint a kár, a zár, a széttört ajtó és egy laptop ára, amit elvittek. Ezenkívül csak tornaszerek voltak, azokhoz nem nyúltak. Elképesztő volt számomra ez a 2022-es év”.

Hozzátette, hogy ebben az évben számtalan rossz dolog történt vele: a covid sem esett jól neki, gyereke édesapjával is szakított, illetve a Béres Anettel közös ayahuasca-szeánsz is a hírekbe kerül. Már nyáron azt akarta, hogy vége legyen az évnek.

Elmesélte, hogy szinte érzelmek nélkül vette tudomásul, hogy betörtek hozzá, és csupán egy dologra gondolt: szilveszterkor este 10-kor lefekszik, hogy átaludja az idei évet. „Úgy érzem, ez lesz a lehető legjobb megoldás. A szilvesztert egyébként egyedül töltöm” – tette hozzá.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#sáfrány emese#betörés#lakás#belváros

Címlapról ajánljuk