Bulvár

Meghan Markle „gyilkos” karácsonyi ajándékkal lepte meg Vilmos herceget

rtl.hurtl.hu

2022. december 28. 5:39

Meghan Markle a tökéletes, humorérzékét kidomborító ajándékot kereste.

A New York Post idézte fel Meghan Markle első, a királyi családdal töltött karácsonyát, legalábbis a hercegnéhez közel álló Omid Scobie A szabadság nyomában című könyvében megjelentek szerint. 

2017-ben járunk, ekkor a királyi család tagjai már évek óta olcsó, de vicces ajándékokkal lepik meg egymást. Meghan Markle és Harry herceg 2017 novemberében jelentették be eljegyzésüket. A 2020-ban megjelent könyv szerint a későbbi hercegné nagyon szerette volna lenyűgözni ajándékozáskor Vilmos herceget és izgult, hogy mivel lephetné meg őt.

A tökéletes ajándékot kereste, amely kidomborítja humorérzékét.

„Meghan legnagyobb kihívása az volt, hogy megtalálja a tökéletes, újszerű ajándékokat, amelyekkel szórakoztathatja új nagycsaládját” – írta Scobie, aki szerint legalább az egyik ajándék hatalmas sikert aratott. Egy Vilmos hercegnek szánt kanál, amelynek a nyelére azt írták: cereal killer, azaz gabonapehely-gyilkos. Magyarul nehéz visszaadni a szóviccet: a kimondva hasonlóan hangzó serial killer sorozatgyilkost jelent.

Vilmos herceget állítólag lenyűgözte Meghan Markle szóvicces ajándéka, a színésznő pedig jó benyomást keltett a családra 2017 karácsonyán. Azóta a pár és a királyi család elhidegültek egymástól. 

Nyitókép: Yui Mok / PA Images via Getty Images

#Bulvár#meghan markle#vilmos herceg#ajándék

Címlapról ajánljuk