Bulvár

Lement hídba az internet az apától, aki 28 évvel a válás után is nyírja a füvet volt nejénél

rtl.hurtl.hu

2022. december 28. 11:52

Lánya szerint szerencsés, hogy négy olyan szülője van, akik tisztelik egymást, és tudják: az egyetlen dolog, ami számít, hogy megmutassák a gyerekeiknek, hogyan kell bánni az emberekkel.

Nem minden házaspár tudja békésen maga mögött tudni a közös életet, de ahogyan a Ruinmyweek megjegyzi: jó látni, hogy vannak, akik a kapcsolat lezárása után is barátok tudnak maradni.

Codie LaChelle McPhate megható fotókat osztott meg a Facebookon az édesapjáról. McPhate szülei 28 éve elváltak, édesapja azonban még mindig felkerekedik és elmegy volt nejéhez lenyírni a füvet.

Codie Lachelle McPhate ezt írta a képekhez: „Ez itt az apám, aki anyám füvét nyírja. 28 éve elváltak. Anyámnak rossz a térde, a mostohaapám pedig a városon kívül dolgozik. Amikor a fiatalabb testvéreim megkérdezték, hogy »Miért nyírja apukád a füvet?«... Azt mondtam nekik, hogy »mert segítségre volt szüksége, és tudta, hogy nem tud kijönni ide, hogy megcsinálja, ezért megtette«. Ez az együttnevelés. Ilyen szerencsés vagyok, hogy négy olyan szülőm van, akik tisztelik egymást, és tudják, hogy a nap végén az egyetlen dolog, ami számít, hogy megmutasd a gyerekeidnek (még a 32 éveseknek is), hogyan kell bánni az emberekkel, és hogyan kell szeretni a családodat, függetlenül attól, hogyan jöttek össze.”

A lap szerint a Facebookon sokakat megérintett a kép és a történet is.


Nyitókép: InspireMore / Facebook

 

#Bulvár#család#válás#fűnyírás

Címlapról ajánljuk