Bulvár

A szerelem elegánsan, piszkosan és trágyaszagban is képes utat törni magának – 2022 legromantikusabb pillanatai az RTL-en

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 14:23

Szerelmes dalok, megható írások és egy vécédeszka formájában érkező vallomás – az RTL műsorai megmutatták, hogy az érzelmekkel szélsőséges helyzetekben is számolni kell, legyen szó a Házasodna a gazda, a Nyerő Páros, a Celeb vagyok, ments ki innen! vagy éppen az X-Faktor pillanatairól. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a jeleneteket, amiktől hevesebben vert a szív 2022-ben.

Celeb vagyok, ments ki innen! – romantika a kolumbiai dzsungel mélyén

Hiába küzdöttek fáradtan, éhezve, piszkosan, ismeretlenekkel összezárva a hazai hírességek a kolumbiai dzsungel mélyén, a térdük még ilyen körülmények között is megremegett. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Gergő és Nini románca. Gergő egy vécédeszkával lepte meg Ninit, ami mintapéldája annak, hogy még a korlátozott lehetőségekből is elképesztően romantikus pillanatokat varázsolhat egy férfi, ha el akarja rabolni kiszemeltje szívét. Bár dzsungeltársai nem fogadták jól az ajándékot, a gazda remélte, hogy ezzel is közelebb kerül majd Ninihez. Várakozásai pedig beteljesültek: miután bevallotta a lánynak, hogy csak miatta hozta a deszkát, egyből össze is bújtak az ágyban.


Az esőerdő energiái nemcsak új, hanem már meglévő érzelmeket is felerősítettek. Ilyen pillanat volt az is, amikor a celebek megkapták szeretteik ajándékait. Varga Ádám például elsírta magát, miután meglátta menyasszonya ajándékát, de a családjaiktól kapott könyvek, takarók és üzenetek is nagyon mélyen érintették őket.

A Konyhafőnök VIP – szerelmes könnyek a konyhában

Ha hiszed, ha nem, még a konyhából is tudunk olyan példát hozni, ami így az év végén megmelengeti a szívünket. Kamarás Norbi és Kármán Odett kapcsolata egészen az Éjjel-Nappal Budapestig nyúlik vissza, és azóta számos realityben szerepeltek már közösen. Idén, A Konyhafőnök VIP-ban bár külön indultak, mégis egy emberként küzdöttek a versenyben maradásért, és meg is ríkatta őket, amikor egyiküknek távoznia kellett. Járai Máté ugyanis Norbi kötényét kapta meg, aki így kiesett – Odett pedig nem bírta visszafojtani könnyeit, miközben szerelme elhagyta a stúdiót. Ezután Norbi igazi lovagként azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte szerelmével a közös főzéseket, de annak is örül, hogy végre nem lesz púp a párja hátán, és Odett csak magára koncentrálhat.

X-Faktor – fejezd ki dalban a szerelmed

Az X-Faktor 2022-es évada nemcsak sikert és népszerűséget hozott a versenyzőknek, hanem néha szerelmet is. A 11. évadban hosszú „üresség” után talált rá a szerelem Boros Marcira, aki a Te vagy nekem című dalában írta meg gyengéd érzelmeit. Bár a fiú megfogadta, hogy nem akar ismerkedni a verseny alatt, a népszerűség és a hirtelen jött siker mellett mégis rátalált a szerelem. Újdonsült barátnője az Élő show-ban hallgathatta meg párja romantikus szerzeményét.


Nemcsak Marci vetett papírra szerelmes dalszövegeket, Mihályfi Luca is kitett magáért romantika terén, amikor saját dallal állt az Élő show színpadára. Azt nem tudni, hogy kiről énekelt, viszont egy biztos: a lány Rendben című dala minden lázadó szerelmes himnusza lehetne.

Nyerő Páros – ahol igazán felszínre törtek az érzelmek

Nem hagyhatjuk ki összeállításunkból a Nyerő Párost sem, hiszen talán ez a műsor mutatja meg leginkább a romantikus emberi kapcsolatok mélységeit és magasságait. Az idei évad egyik szívet melengető pillanata az volt, amikor a lányok hercegnőként vonultak a párjuk elé a bálon, ahol a romantikus levelek és az érzéki táncok után megválasztották a Nyerő Páros első bálkirályát és bálkirálynőjét is. A bálon történtek mindenkit megérintettek, csak úgy záporoztak a könnyek.

A szerelem azonban nem csak levélben és keringőzés közben fejezhető ki, amit a Nyerő Páros férfi versenyzői is nagyon jól tudtak: így randevút szerveztek a csajoknak, ezzel is megmutatva érzelmes oldalukat. Így derült ki, hogy Törőcsik Dani ki nem állhatja a kötelező jellegű együttléteket, valamint hogy Enikő és Szabi még sohasem randiztak egymással.

Házasodna a gazda – a tehéntrágya szaga és a gazdálkodás nehézségei sem állhatnak a romantika útjába

A lista végét friss szerelmesekkel zárjuk, akik a tanyasi világ kihívásainak ellenére is képesek voltak beleszeretni a gazdák személyiségébe és életmódjába. A Házasodna a gazda szereplői közül Péter és Zsolt gazda randevúja kapott helyet a listán. A tériszonyos Péter egy kis egymáshoz simulásért és lábfogdosásért cserébe még azt is bevállalta, hogy felmegy a magasba Klaudiával. A gazda mindvégig olyan romantikus és figyelmes volt, hogy könnyek szöktek a lány szemébe

Zsolt gazda és Lídia pedig már a jövőt tervezgették az álomrandin: egyikük számára sem jelentett problémát a távolság, mindketten láttak jövőt a kapcsolatukban, a kérdés már csak az volt, hogy kialakulnak-e majd azok az érzések, amik elengedhetetlenek a folytatáshoz.

 

#Bulvár#Nyerő Páros#romantika#Házasodna a gazda#X-Faktor#celeb vagyok ments ki innen#konyhafőnök#legjobb#pillanat#Videó#celebek

Címlapról ajánljuk